Атеист
Дежурен Шаман
А ти као си ја испил сета мудрост и се знаеш? Хаха смешкиСмешки.....ова атеистите ќе не учат што е духовност...цепење...
Од кога велам дека се теисти, само се заспани....![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти као си ја испил сета мудрост и се знаеш? Хаха смешкиСмешки.....ова атеистите ќе не учат што е духовност...цепење...
Од кога велам дека се теисти, само се заспани....![]()
тоа е кога ќе те клукам со плазма ко божем инекции ти давам (пеницилин) и ти ќе си оздравишПрашање за Атеист(ите): објаснете го „пласебо„ ефектот...[DOUBLEPOST=1403202340][/DOUBLEPOST]
Нема поголема навреда за еден атеист отколку да му кажеш дека е теист, ама он „као„ нејќе да признае...![]()
Само Вистината ја знам...се друго е занемарувачкоА ти као си ја испил сета мудрост и се знаеш? Хаха смешки![]()
Ништо ти не знаеш освен да тролаш и да си безобразен, тоа никој не ти е рамен.Само Вистината ја знам...се друго е занемарувачко![]()
Гурџи? Хахахаха не ти е срам тој идиотот да го цитираш?Те поздрави Гурџи:
Некои цел живот бараат и...наоѓаат дупка во вода.
Хахаха... Не прашувам јас без потреба. Јасно ми е дека немаш одговор. Не е потребна религија за ткн развој на внатрешна состојба (или како веќе го рече). Треба нешто друго, ама тешко ако заглибиш во христијанството да дознаеш. Личните искуства не морам да ти ги кажувам нели?
Моите методи не мора да се добри и за некој друг. А во христијанството не знам кои се затоа те прашав.
Душа постои ли?Гурџи? Хахахаха не ти е срам тој идиотот да го цитираш?Тоа говори само за тебе.
ми бегаш со коментарите. дали ќе сакаш да се навратиш на цитираото од пред неколку поста и да продолжиме во тој правец?
или потребно ти е да избегнуваш?
молитва и моќ? хммммм, дали ако јас се молам на свевишниот за добро здравје и ќеми го даде .... онака на поклон? или кога ќе се разболам ќе ме оздрави? ............. можда, аок пласибото е доволно јако
Не бе, не само онака. Да видам кои се може ќе ми одговараат. Еве од тазе христијанин да научам, овие постариве верници не ги бива, мислат дека сета мудрост ја испиле.ok. stom se znaes togas ne me prasuj
za nekoi raboti jas nikogas nema diskutiram so drug radi reda samo, kolku da se istera necij hir
edna od tie raboti e to sto me prasuvase vcera okolu svetskovo na primer.
p.s zasto me prasuvas za metodi od hristijanstvoto, koga odnapred si osoznal deka ne ti odgovaraat? cisto onaka neli![]()
Не бе, не само онака. Да видам кои се може ќе ми одговараат. Еве од тазе христијанин да научам, овие постариве верници не ги бива, мислат дека сета мудрост ја испиле.
Не бе, не само онака. Да видам кои се може ќе ми одговараат. Еве од тазе христијанин да научам, овие постариве верници не ги бива, мислат дека сета мудрост ја испиле.
Гоооооооооооооооооооол.....Душа постои ли?
Просто:
1 Да
2 Не
Имај муда и одговори.
Да видиме што е духовноста....хе хе хе
http://forum.kajgana.com/threads/Прашања-до-Атеистите-ii.66359/page-260#post-6683207 И не тупи веќе и не ме цитирај, кој е уобразен дека сето знаење го има е ....... се знае што.Душа постои ли?
Просто:
1 Да
2 Не
Имај муда и одговори.
Да видиме што е духовноста....хе хе хе
ништо, ми бегаш од муабетот. ти го почна, ти бегаш.................. несигурност? немање аргументи? или тролаш? кое е?ne znam druze. moli se, probaj, pa ke kazes.
sto pati ti iam kazano: nekoi raboti ne se objasnuvaat, dodeka ne gi dozivees. seti se na muabetot za sexot i jasno ke ti stane.