- Член од
- 16 декември 2013
- Мислења
- 1.856
- Поени од реакции
- 1.203
Немаше ниту едно сценарио, а имаше никакво објаснување.Сега велиш 3-4 тоа е колебание, а колебанието не е добро.јас сум доволно замислен да кај мене има 3-4 можни сценарија. но тоа ништо не значи пошто можеби ниедноод нив и не е вистина. а за понатамошни истражувања, ........ немам време. тоа го мислев кога бев клинец, кога немав попаметни работи него да се замислувам од кај сме, зошто сме, што правиме, ..... казна, награда, ...... сега има попаметни и поубави работи на кои сум сконцентриран. на пример да ебнам нешто, да видам убаво чупе (не забрадено со шамија), да испијам пиво, да изиграм спортска, да прочитам некоја добра книга, ........ и пак да ебнам нешто, ........... а ти продолжи да живееш во страв да не те снајде некоја страшна судбина откако ќе умреш. сум чулдеа многууууу бил страшен тој некој суд, ...... божји мислам се викаше
кога веќе ја начна темата за тоа од каде сме дојдени и сл, ај дај ти некое твое видивање, да видиме можеби си во право па ќе го прифатиме твоето........?
Сето тоа што си го пишал е минливо и не ја носи вистинската среќа,а напротив поверувај, го поминав тој пат.
Само БОГ ја дава вистинската среќа, СЛАВА МУ.
Ова е мој искрен совет кон тебе,а твое е дали ќе се подзамислиш за него или егото ќе те надвладе и ќе го отфрлиш без да се замислиш.[DOUBLEPOST=1403196882][/DOUBLEPOST]
Причината е човекот што те нарекува така, а не она во што ти неверуваш.Пишувам за тоа што е причина која ме етикетира и посочува со називите што веќе ги посочив.
Треба да си тежок инает или тежок ретард за да не го разбереш ова.