Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Jeste. Dajte mi odgovor na prasanjata na koi jas imam pa da zborime sto e seriozno. Ti mislis deka od site sustestva samo nie komunicirame?
Кое е прашањето? Јас никаде не видов прашање.....
Уствари ако веруваш дека мравките си правеле муабет за Соломон...кажи да те ставам на време на игнор и да не трошам време на тебе.

Aha znaci na isto sme. Samo vi preci imenkata Bog?
Да, ни пречи. Таков бог кој услишува молитви, кој бара величање и клањање 5 пати на ден, кој бара да се убиваат неверници, кој со план убива........ Да, такви богови ни пречат.

Aha znaci na isto sme. Samo vi preci imenkata Bog?
Мене не ми пречи ништо, освен тенденцијата некој да ги негира фактите кога не се во негов прилог.

П.С. Под факти не спаѓа ниедно верување.

Pa kako mozes da ne si mu blagodaren na nesto od sto si sozdaden sto e od sekogas. Kako ne se osekas ponizen pred toa sto ima sila da e vecno?
Благодарноста е нешто кое спонтано треба да се почуствува, а не да биде изнудено преку заплашување и закани.

Pa kako mozes da ne si mu blagodaren na nesto od sto si sozdaden sto e od sekogas. Kako ne se osekas ponizen pred toa sto ima sila da e vecno?
Тоа е твојата прикаска во која ти веруваш. Не ќе да е така. Зошто тогаш ти не си понизен пред Брама или Сварог или Один?

Pa mozda zasto uopste nesto pisuvam. Ja ne vidov da ti nesto pises vo tvoite postovi. Samo deka sum glup. Ok. Glup sum. Sega prefrli se na druga tema

јас сум благодарен на летечкиот розев еднорог за тоа што ни ги создаде сите овие убавини
pink-unicorn.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom