A od sto nastana prvoto nesto. Prvata cesticka?Уште еден биг бенг. а пред тоа? Уште еден, па уште еден..... до недоглед.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A od sto nastana prvoto nesto. Prvata cesticka?Уште еден биг бенг. а пред тоа? Уште еден, па уште еден..... до недоглед.
Кое е прашањето? Јас никаде не видов прашање.....Jeste. Dajte mi odgovor na prasanjata na koi jas imam pa da zborime sto e seriozno. Ti mislis deka od site sustestva samo nie komunicirame?
појма немашA od sto nastana prvoto nesto. Prvata cesticka?
Постоела одсекогаш.A od sto nastana prvoto nesto. Prvata cesticka?
Aha znaci na isto sme. Samo vi preci imenkata Bog?Постоела одсекогаш.
Да, ни пречи. Таков бог кој услишува молитви, кој бара величање и клањање 5 пати на ден, кој бара да се убиваат неверници, кој со план убива........ Да, такви богови ни пречат.Aha znaci na isto sme. Samo vi preci imenkata Bog?
Мене не ми пречи ништо, освен тенденцијата некој да ги негира фактите кога не се во негов прилог.Aha znaci na isto sme. Samo vi preci imenkata Bog?
Koi fakti?Мене не ми пречи ништо, освен тенденцијата некој да ги негира фактите кога не се во негов прилог.
П.С. Под факти не спаѓа ниедно верување.
Pa kako mozes da ne si mu blagodaren na nesto od sto si sozdaden sto e od sekogas. Kako ne se osekas ponizen pred toa sto ima sila da e vecno?
Благодарноста е нешто кое спонтано треба да се почуствува, а не да биде изнудено преку заплашување и закани.Pa kako mozes da ne si mu blagodaren na nesto od sto si sozdaden sto e od sekogas. Kako ne se osekas ponizen pred toa sto ima sila da e vecno?
Тоа е твојата прикаска во која ти веруваш. Не ќе да е така. Зошто тогаш ти не си понизен пред Брама или Сварог или Один?Pa kako mozes da ne si mu blagodaren na nesto od sto si sozdaden sto e od sekogas. Kako ne se osekas ponizen pred toa sto ima sila da e vecno?
Па на пример дека ѕвездите не се поблиску од сонцето и месечината.Koi fakti?
јас сум благодарен на летечкиот розев еднорог за тоа што ни ги создаде сите овие убавиниKoi fakti?