Sungerot Bob
Живеј го животот
Сеуште не сум женет
Најдобра кафана?

Најдобра кафана?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чек да ја прашам, еднаш направи кафе со сол ,но не е тоа тоа.E ok togas ... Aj kazi mi vaka ...
Zenati doma gotvi rucek i dodeka stavala sol nesakajki i se isturil cel sol vnatre, ali ona ne go frlila rucekot nego prodolzila da go gotvi, duri i ti koga si sednal da rucas si pobaral malku sol. Sto gotvela zenati?
ti varela jajca beeee hahahahЧек да ја прашам, еднаш направи кафе со сол ,но не е тоа тоа.
И се истурил цел сол внатре!...Малку е нелогично и ми ги истроши мозочните клетки.
- Прво, колкаво количество сол и се истурило?
- Второ, ако јадењето било пресолено, значи снемало сол (ја потрошила цела), и потоа јас сум побарал...но немало. Што значи дека правела соленки (и не ми биле доволно солени), што не е технички ручек, но е јадење.
- Но бидејќи не знае да готви, ништо повеќе од тестенини, би рекол тестенини, иако одговорот е погрешен.
пи.ес. Сето ова тупење и целиот мој сарказам е очигледен- одговорот не го знам. Ќе ме почастиш со истиот?![]()
У живот немам излезено од дома во т.н. “ноќен живот“ што значи јас сум ноќен домажен був.Сеуште не сум женет
Најдобра кафана?![]()
Еми сеа кој за ручек јаде јајца? Јас мислев класичен ручек....инаку логично....ti varela jajca beeee hahahah
Ако......ti varela jajca beeee hahahah
Ништо. Досадно како и секогаш. Ладно ми е како и секогаш. Трошам време на кајгана, веќе година и еден ден....се е по старо.....И јас батка изолирано типче сум.
Шо ќе се пофалиш?
zimaj si go poenot hahahАко......
2 3 = 10
7 2 = 63
6 5 = 66
8 4 = 96
Тогаш:
9 7 = ??
Мислам дека после “серијата“ од 1-0 редно е да земам и јас некој поен, секако ако не го знаеш одговорот.
Ништо. Досадно како и секогаш. Ладно ми е како и секогаш. Трошам време на кајгана, веќе година и еден ден....се е по старо.....
Ти?![]()
Ок, одговорот е 144....Систем...прво ги собираш броевите 9 и 7 и добиваш 16 што го множиш со првиот број, а тоа е 9 и добиваш 144.zimaj si go poenot hahah
И кај мене се е по стари ништо за фалење.Ако......
2 3 = 10
7 2 = 63
6 5 = 66
8 4 = 96
Тогаш:
9 7 = ??
Мислам дека после “серијата“ од 1-0 редно е да земам и јас некој поен, секако ако не го знаеш одговорот.
Ништо. Досадно како и секогаш. Ладно ми е како и секогаш. Трошам време на кајгана, веќе година и еден ден....се е по старо.....
Ти?![]()
Да.И кај мене се е по стари ништо за фалење.
Гледаше Реал Барса?
Гметам.Не
Што ќе правиш сега?![]()
Нормално дека ќе гледам.[DOUBLEPOST=1414331222][/DOUBLEPOST]Да.
Неутрален чледач бев и приметив дека судијата беше наклонет кон Реал. Што значи дека генерално играта ми се допадна, а судењето не.
Да има и прашање. Ќе гледаш Манчестер- Челси?[DOUBLEPOST=1414315917][/DOUBLEPOST]
Гметам.
Ти?![]()
Не.Ќе шетам низ Интернетов
Ќе гледаш вечер ТЛЗП?![]()
Настапува KISS и да не гледам!?Ќе шетам низ Интернетов
Ќе гледаш вечер ТЛЗП?![]()
Како актер е одличен, немам зборови, надвор од тоа е типичен идиот.Да бидам искрено немам никакво мислење
Ти какво мислење имаш?![]()