Прашај ме да те прашам

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Шетам...и гледам бВонза...ако мислиш на нашите и “нашите“ херои и хероини....тогаш влезен сум ти во филмот...ако мислиш на нешто сосема 3-то, ќе те замолам да ми разјасниш малку.:)
Инаку читав цели учебници...младост лудост...денес не ме интересира историјата толку колку што ме интересираше пред едно 4-5 г.

Ќе дремам дома.

Ти? :)

Последно уредено:
Шетам...и гледам бВонза...ако мислиш на нашите и “нашите“ херои и хероини....тогаш влезен сум ти во филмот...ако мислиш на нешто сосема 3-то, ќе те замолам да ми разјасниш малку.:)
Инаку читав цели учебници...младост лудост...денес не ме интересира историјата толку колку што ме интересираше пред рдно 4-5 г.

Ќе дремам дома.

Ти? :)
Аххахах токму тоа со филмчето :)

Еве како неопределен граѓанин на РМ мислам дека е претерано уште Селим Гирај фалеше,но не се црно мислам на одлуките,мерките,законите на владата на пример бесплатни учебници тоа одамна е воведно но да се спомни,одпис на долгови итн. Овој проект требаше да дојди како шлаг на тортата од кога ќе се средеше економската состојба ако воопшто е можно.

Не. Но ако сакаш пријави се. Зш јас не гледам “полезна“ работа од тоа.

Низ Гостивар или....? :)
Овој над мене не ми поставил прашање, па твоево ќе го одговорам. Кајгана готвач е натпревар на форумов:)

Заошто не учествуваш во форумскиве натпревари?:)

Еве кога отидовме во овој правец.
Дали си задоволен од животот во Р.Македонија и ако не си дали размислуваш за печалба?

Еве кога отидовме во овој правец.
Дали си задоволен од животот во Р.Македонија и ако не си дали размислуваш за печалба?
Не сум. И не размислувам. :)
Овој над мене не ми поставил прашање, па твоево ќе го одговорам. Кајгана готвач е натпревар на форумов:)

Заошто не учествуваш во форумскиве натпревари?:)
Веќе одговорив на ова прашање. Не гледам полезност.:)

Истото прашање. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom