- Член од
- 20 август 2008
- Мислења
- 92
- Поени од реакции
- 13
Кој за кого ќе гласа во прилеп нее важно затоа што на власт ќе дојде погрешен човек. Сите мислат дека Маријан е супер градоначалник и дека направил се најдобро за градот ама нее така. Тој за градот направи само една добра работа а тоа е што ја зголеми цената на водата за 150% и си ја смени својата кола ( Буба) со цитроен ц4, членовите на неговото обезбедување ги обезбеди со нови станови и коли, ги бојадиса зградите во центарот со лилјаково, зелено, розево и бордо, направи фонтана каде човек но може да се доближи поради лизгавите плочки кои се наменети за фасада а не за плоштад а и да не заборавам направи споменик на итар пео. се на се ништо фамозно и ништо ново.
Јас би се запрашал каде се странските инвестиции каде се новите вработувања, каде е индустриската зона, и ред други неисполнети ветувања.
Јас за Тони неможам многу да кажам ама човекот е супер докажан експерт во својата струка кој долг период беше на обука во нато. Мислам дека треба да се одлучиме за нов човек а за мене тоа е Тони кој се надевам дека ќе биде добар градоначалник но нема реални шанси за победа.
a ajde te molam objasni mi so naprajl bilo koj drug gradonacalnik za da go plukate ovaj .
ejjj prostaci edni be vi napraj coeko da ne vi lici plostado na selo be za da nema kal po trotoarine i da ne se sopnuvas na plockite ko ce se setas niz plostad.a za prockite so ti se lizgaat mozis komotno da si kupis vlecki/cevli/cizmi/patiki so nema da ti se lizgaat i resen ti e problemo.
Ja napraj coeko mogilata za da ne seda tamu samo narkomani,parkoj napraja nasekade za da mozis da sedis...sea to so sme nie prost narod i so gi iskrsivme odma to e druga rabota....pa i zosto da ne si ja smeni kolata pirgano kujci napraj koli iznakupi pa A togas ne rekovte..... neznajte da cenite nekoj so vi praj arno...mozi i ovaj kradi ama so usul ima nesto i za drugite
Marjan Risteski pak ce bidi gradonacalnik 100% i sramota ce bidi ako ne bidi izbran pak.