Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај го прочита ти тоа дека сакал да го викаат Големиот, треба нова историја да напишиш, и цената на водата комшијата ми ја кажа кој што работи во комуналец.
11 Oktomvri e deneska be coeci,ili 11 Mart??...Kako se raspukaja,si rekov ili jas kalendarot go imam utnato,ili toj germanecot od sabalje dosol vo PP
![]()
имаше народ или брканица си играле?
Со автобуси сигурно не се бркале.
Месијо друже ќе ти речам: немој да леташ многу оти че се разочараш на избориве! Мислам 95% од луѓево че гласаат за Марјан! Вака проигноза од ’кафе во Вирус’ е дека уште во прв круг победува со минимум 10к гласови разлика! За Тони ни неговите од СДСМ нема да гласаат ебаго! а не некој друг, не туку исправај криви дрини на луѓево шо не знаат како стојат работите! Комуњариве Кандидат неможеа да најдат 2 месеци. оти тоа не го напишеш? колку души му одкажаа? Немаше никој мадина да биде кандидат коолку ради реда. Требаше пак Пиргано да се кандидира, како повратник, чунки така е на мода сега во СДСМ!:jaj:
Јас ништо не слушнав, далеку сум од местото на случувањето.Да прашам само, кога беше митингот на СДС, имаше народ или брканица си играле?
Од кај знам то, можи имале место за со точаци да се бркаат.
Од кај знам то
А дали знајш дека и твој пари се поебани вечерва на митингов за покривање трошоци на автобусите?
И твои.Ако дојди друга власт, пак нашите пари.Едно исто, глупо е да ја тупиш за партијата ко светост да е, а исто го*но се сите.
Точно,само глупо е да се троши на митинзи за избори каде резултатите се одамна познати,уште пред да се распишат изборите .![]()
И твои.Ако дојди друга власт, пак нашите пари.Едно исто, глупо е да ја тупиш за партијата ко светост да е, а исто го*но се сите.
Кај сите пари ги потрошија
Ако е за тебе исто да платиш 500денари зборувам за пред 4години и сега 1,500денари тогаш незнам шо да ти речам.Таман работа да тупам за партијата него муабетот ми е за мене е пара огромна 1.500денари од едно и друго па и си се собира,напрај математика на сите давачки и види колку пари само од една фамилија цица Марјан во касата на Општината,од тие пари градов аир не виде.Или тебе не те боли да те штракни некој 1.500денари фиксно за глупост а?
Кај ги исцедија Прилепчаниве пак умо не му иди,народов на питачки стап е дотеран.
Не ми е исто, а не ни знам колку ме штракнале зашто не ни водам евиденција, па ни ми треба да водам кога има друг над мене.А пред 4 години сигурно сите давачки биле помали, цветало насекаде.