OSHO-Lover
Konecno Sloboden...
Love, work, and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
- Пол Холбах.Моралот и човечноста немаат никаква врска со религијата ... религијата не само што не служи како основа на моралот, но е и понекогаш непријателска кон него. Вистинскиот морал треба да биде заснован на природата на човекот; религиозниот морал секогаш е закотвен во волјата на оние луѓе кои го величат единствено јазикот на богот, често спротивни и на природата и на човечкиот разум.
Politics is by nature mens animal - Јас![]()
Сигурно е на Конфучие, арапот не може да биде толку паметен да смисли вакво нешто.Чудно звучи кога ќе ја каже некој иначе се согласувам дека е едноставна и точна.А иначе сега ми текна не е Арапска од Конфучије е.![]()
Man's ....
Се исцица интелигенцијата од темава ...![]()
Conjunction
mens
Третото.........
Politics is by nature whereas animal......
Гео, парафраза е од?? Погоди, ај, пополни празнината _______________
и
потоа, пошо си мЛого умен, нАли, кажи од каде е изведена, од кого, и посторај го делот од текстот од каде евентуално може да се изведе таква реченица.
Нормално, за оние кои учеле такИва тектоВе.
Да ти кажам право и јас сакав истава работа да му ја пишам на членот со кој дискутиравме за тоа кој ја кажал мудроста само си реков ај да не привлечам некоја негативна реакција...Сигурно е на Конфучие, арапот не може да биде толку паметен да смисли вакво нешто.
Таман работа...Да ти кажам право и јас сакав истава работа да му ја пишам на членот со кој дискутиравме за тоа кој ја кажал мудроста само си реков ај да не привлечам некоја негативна реакција...