- Член од
- 11 февруари 2022
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 7
Ne sme deca vo brak sme btwДа си се консултираш со стручно лице/гинеколог пошо тука освен глупи коментари и исмевање на твојат ситуација друго и нема да добиеш.
И за друг пат користите заштита, е*ате децата.
Бледа цртка може да покаже во рана бременост. Почекај уште малку, па направи тест пак, или оди на гинекологVeke mi dojde ama prosliot mesec no mi traese samo dva dena sto e cudno mnogu a od togas pominaa dve nedeli otkako da kazam imav mnz no potoa nemavme nezastiten odnos a sega vakov test mi ispadna zbuneta sum
Najdobro na gin pregled poso vaka epten mi e nesigurnoБледа цртка може да покаже во рана бременост. Почекај уште малку, па направи тест пак, или оди на гинеколог
И јас се радував на позитивен тест лани, па еве сега во 05:30 гледам цртани на youtube.
Уживајте уште малку
Закажи си на гинеколог и ќе знаеш дали си бремена. Ретко се случува лажно позитивен тест. Според мене ова е позитивен тест.Decki dobiv vakov rezultat na testot edna bleda linija ima do crvenata pa moze li da spodelite iskustva dr mi kaza deka ne e pozitiven a ja mislam deka e napraviv uste tri testa naredniot den i bea negativni moze li help...Прегледај го приврзокот 321902
Mislish ?Ајде со лесно @Qween... 779 (позитивен е)
Daj boze ama ginekologot mi rece deka e neg testotЌе чекаме покана за мекици
Навистина сакаш да имаш дете со сопруг кој единствено мисли на своите потреби?Daj boze ama ginekologot mi rece deka e neg testot