Позитивен или негативен пристап?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Најчесто сум позитивен и со ист таков пристап гледам да ја отпочнам секоја работа, воспоставување нов контакт или пристап кон новиот предизвик кој излегол, тука и расположението игра голема улога нормално дека не сме сите секој ден расположени максимално па се што ќе ни излезе да го прифатиме со широка насмевка, пред се позитовниот пристап во случаите кои ги наборив погоре помага доста.

Се трудам да сум реална при „судот“. За дадениве ситуации можам да го дефинирам пристапот само за нешта што ме тангираат, што на некој начин ме засегаат, а во такви нешта не спаѓа кафич со лоши келнерки и слика на типка со растурена соба. :) Може ќе промрчам де, ако сум со другарки сигурно ќе мрчнам во име на добриот трач :icon_lol: , ама тоа ќе биде пролазно, не дека стварно ќе развијам став и пристап спрема една таква неважна работа.

Инаку спрема луѓе, нови луѓе кои ги запознавам, скоро секогаш поаѓам со надежен позитивен став се дур не ме разочараат со сосема нова слика за себе, откако ќе ги запознаам подобро. :) А ако испаднат океј, ќе се фалам наоколу за тоа колку добро проценувам карактери демек :icon_lol:

Pa zavisi od raspolozeni i zavisi so kogo ... so nekoi pozitiven so nekoi negativen so nekoi neutralen se e do raspolozenie, nemozam na nekogo da mu glumam deka mnogu go sakam i da si pram muabet so nego kako da mi e mnogu mil a da ne mozam da go podnesam....

Позитивно,позитивно,помалку позитивно па на крајот се отвараат вратите од пеколот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom