Пожар!

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Хипотетичко прашање ... се запалува нешто во вашиот дом (пу пу пу) и мора веднаш да го напуштите, нема начин како да се згасне тоа е тоа. Кои се најосновните работи што ќе ги приберете во тој момент пред бегање надвор? Нека не биде невозможна листа од сто работи ... најосновно, без што нема да излезете надвор?:kajg:

obleka, pari, cigarite i mobilniot............i Zippo-to:)

огромната торбица со сите двдиња(400-500), и ако собере понекое цд...

Ништо.
Попрво би се обидел да го изгасам огнот. Би викнал противпожарна.. Something. Ама не мислам дека у тој момент баш би мислел што да земам а што да оставам. Се ми е драго. Ако веќе мора најголем дел да загубам, нека загубам и останатите 2-3 работи.

PANICHAR SUM !!!
vrska neam kako ke izreagiram

Без син ми и жена ми. Се друго може да си ебе матер, се надополнува.

Јас бидејќи немам син и жена, ќе праам кидавела со фотоалбумите и лаптопот под мишка.

Lap Topo, po nekoe parce obleka klku da ne bida gol, i site pari sto mi se ... DOMA :)

Интересно, не знам ваљда со тоа што прво ке ми се фати при рака .. ваљда ташната ке ја грабнам и ке бегам .. не верувам дека ке имам место за размислување што би земала со мене.

хард дискот и cd-ињата со музика. :)

samo discmen-ot i nekoe cd sto ke mi e pri raka :)

А зошто сите со музиката бегате? Барем таа лесно се наоѓа.

Jas prvo se javuvam na pozarna, potoa zemam tasna, pari, kreditni karticki, mobilen i na pidzami izleguvam od stan, i se obiduvam na sosedite da im pomognam da slezeme site bezbedno od zgrada. :(

Жена и дете со мене,ако има дома и ако може да ги земам-пари,клучот од колата и да ме нема.Шо сака нека биде,ке плати осигурувањето.А бидејки цивилно служев војска у пожарна и имам некаква обука,би се обидел да гасам шо се може.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom