- Член од
- 15 јуни 2013
- Мислења
- 1.782
- Поени од реакции
- 2.765
Хахаха.Pola ucilnica muslimani so bi nateral nastavnik po istorija da im zbori za free speach i da im navredi najsveto sto imaat? Misli malku gledaj vo okolnostite dali ti licno opravduvas takvo nesto? Nastavnikot znael deka toa e teska navreda zosto i pokraj toa bi go napravil? Roditelite na decata duri se zalele i toj bil povikan na policiski raspit no pak uporen da provocira zosto bi go napravil toa? Ova e tragedija golema no daj da ne se ponasame ko udreni so mokra corapa
На интернет има видеа на тинејџери што тверкаат на библијата, ја расфрлаат, ја кинат, па влакно од коса не им фали. На учителов главата му ја одсекоја заради тоа што ги навредил муслиманиве? Толку ви е кревка религијата? Факт е дека исламот е дувло за терористи.
За мене нема доволно голема навреда да оправда сечење на глави.
Ако реши некој христијан да напрај масакар сите го осудуваат. Со случајов што имаме? Ништо. Штама.
Напротив вакви твитови имаме.

"""In the name of Allah, the most merciful, the most merciful.
From Abdullah, the servant of Allah, to Macron, the leader of the infidels, I executed one of your hellhounds who dared to belittle Muhammad, calm your fellows before we inflict you a severe punishment…"""
П.С. На наставникот ова му била втора година да ги прикажува цртаните, првата година без проблеми, за годинава да му ја скинат главата.
Последно уредено: