Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е тоа е клучното прашање.a de se predadat uste po neverovatno ama toa se deshava vo site vojni
Прегледај го приврзокот 269166
Автоматски споено мислење:
Rusia ocigledno nejke da zastane so ermenija, ermencite denes baraa ruski mirovni sili vo NK kako opcija za primirje a vidi Peskov so vika, gi pustaat niz voda ode voz u kukuruz
Инаку коментарот на кој реплицираш е одстранет па твоево виси некако, може е добро да го “бришеш“ море 'а.Автоматски споено мислење:
изворАзерите се на чекор од Степанакерт!
извор
само те прашав за извор на веста...Да ти преведам или гугл транслејт ќе користиш?![]()
В центре Степанакерта прогремела серия сильных взрывов
Несколько сильных взрывов прогремели в центре Степанакерта, передает корреспондент РИА Новости. РИА Новости, 04.10.2020ria.ru
Јас без задњи намери,навистина мислев ако сакаш можев да ти преведам.само те прашав за извор на веста...
...
затоа што има и вакви вести, па да знаеме извор и според тоа веродостојност.
хе хе добар си, кај нас има една изрека -куме сакаш ли печено прасе или да го пуштам да пасе.... пушти го да пасе, на пролет ќе го печеме...Јас без задњи намери,навистина мислев ако сакаш можев да ти преведам.
Да и тоа е вистина,конфликтот се префрла и на Ерменска и Азербејџанска територија
Има опција и гугл транслејт затоа прашавхе хе добар си, кај нас има една изрека -куме сакаш ли печено прасе или да го пуштам да пасе.... пушти го да пасе, на пролет ќе го печеме...
Ако знаеш руски преведувај и не прашувај, во Македонија помалку од 1% знае руски јазик.
Првата војна во Нагорно Карабах ептен ми има оставено впечаток. Станува збор за победа од епски размери, нешто невидено во историјата на модерните војни. И доста ја имам проучувано од секој аспект. Целата победа се базира на извонреден хероизам и одлична координација. Мислам дека ни овојпат нема да биде ништо поинакво. Дури и сега предноста на Азербејџан не е толкава каква што била во првата војна.
Иначе ја знам приказната, само не ми текиња кој беше тој, дури не ми ни текиња дека беше за Ирак.
Ја вратија бојата ерменциве
![]()
Еве уште една снимка од борбени редови. Артилеријава со фатени гласови
@TheGhegClan
Еве како изгледа завземен пункт:
Мора директно на фејс да се види пошто има екплицитна содржина
или вакаwww.facebook.com
www.facebook.com
Азерите се на чекор од Степанакерт!
Па 35км е еден чекор, но очигледно не за Азерите.Степанкерт е најмалку 35км одалечен од моменталната линија на фронт, така да глупост е да кажеш дека биле на чекор до него
Добро.Степанкерт е најмалку 35км одалечен од моменталната линија на фронт, така да глупост е да кажеш дека биле на чекор до него