Повикување духови

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
a za slikana os Tose,nema vrska,stvarno mozi da bidi samo cad ili efekt od svetlata,nie lani ko bevme na trance zabava,nosevme aparat,koj so ni bese namesten so posebni efekti,da privlekuva svetlina i na site sliki sme kako duhovi:baeh:

не дека не веруваш туку Не Сакаш да веруваш... постојат и факти за тоа... барем етнолозите го потврдуваат тоа..:icon_conf

Abe sekoj ima svoe pravo mn e normalno nekoj da ne veruva i jas ne sum veruvala doeka ne naebav

Помаранџа, прекини со муабетењето и објаснувањето за тоа како си "наебала" - доколку има заинтересирани за да им објаснеш истото можеш и на профил да им го пишеш :smir:

Емили Ајрон и Мартенце... личните препукувања на ПП или профил.

Jas mislam deka pomarandza ubavo objasni za svoite iskustva. Ako nema na ovaa tema pobaraj na druga.

Помаранџа, прекини со муабетењето и објаснувањето за тоа како си "наебала" - доколку има заинтересирани за да им објаснеш истото можеш и на профил да им го пишеш :smir:

Емили Ајрон и Мартенце... личните препукувања на ПП или профил.

Jas ubavo objasniv se pobarajte vo kuki opsednati so duhvi ke si procitate

Bolje ekoa ne veruvash

Портокалке, гадни се тие работи посебно кога се на сопствена кожа.

Да се потсетам на моите искуства.

Икона добиена на поклон од која ми беше толку лошо што мислев дека нема да ја преживеам ноќта.

Мајца добиена на поклон целата избушена со дупки од изгореници.

И уште некои работи кои не се за пишување!

Ако не знаеш што да правиш (а најчесто не знаеш) си го нае**л.

Портокалке, гадни се тие работи посебно кога се на сопствена кожа.

Да се потсетам на моите искуства.

Икона добиена на поклон од која ми беше толку лошо што мислев дека нема да ја преживеам ноќта.

Мајца добиена на поклон целата избушена со дупки од изгореници.

И уште некои работи кои не се за пишување!

Ако не знаеш што да правиш (а најчесто не знаеш) си го нае**л.
Ne da se gadniiii nego epten se gadniii sum osetila zatoa rekov boljee koa ne veruvash barem en anvleguvash u toa i bolje nikad da ne poveruvash i da ne se uverish

абе тоа се само глупости ако имасе што не се појавесе кога ке поминав навечер

во волково на пруга викаат дека се појавувала после 12 сааат невеста ама ја поминувам секогаш тоа време и никогаш не сум видел

Абе тоа си се бабини деветини.Не веруем у ништо од тоа.Колку пути сме пробувале со другари џабе па ни кромид ни лук не сум зимал,за да не ме нападнат.Тапа џонсон не веруем.

Не си играјте деца со такви работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom