Поубаво ви беше/ви е/ во основно или во средно?

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Pogolemiot del od lugeto vikaat deka vo sredno bile najzabavnite momenti i druzenja.Megutoa vas vi bese poubavo vo osnovno ili vi e\vi bese vo sredno.Od aspekt na druzenje,slucki,ucenje i dr.

Мене ми е ова последна година од средно - така комотно можам да кажам дека поубаво ми беше во средно. Не можам да објаснам зашто, ама некако поубави спомени имам од средно..се разбира имам и спомени од основно - но што знам некако не се споредуваат

Ubavo mi bese i vo sredno i vo osnovno. No sepak mislam deka momentite od sredno ne se zaboravaat.

PiNkGiRl напиша:
Ubavo mi bese i vo sredno i vo osnovno. No sepak mislam deka momentite od sredno ne se zaboravaat.
se soglasuvam vo potpolnost so tebe vo osnovno si bil mal so si znael hehehe

Средно дефинитивно...во основно таков ми беше класот мирен и немаше бељи...ама сегаа:zlo:

I mene mi e poubavo vo sredno.Sto znam ima voveke sala,smeh.
Kako sto kazavte vo osnovno sme bile mali sto sme razbirale.No sepak se zavisi i od klasot.:back:

Мислам дека постирав на ваква тема еднаш ама изгледа пред бекапот на форумот.
Поубаво е во средно се разбира, најголемите лудории се таму. :)

Средно дефинитивно..заебанции до бесвест :)

основно уште деца бевме,шо знаевме тогаш?-ништо и плус учевме хехе...
средно дефинитивно

Во основно не сум правел ни приближно толкѕ глупости како во средно, така да у средно е дефинитивно многу подобро.

off topic: стедентски живот е најдобар :):P

Средно е боље дефинитивно.Поише глупости,поише дружење јес да има и поише учење али во секој случај е поинтересно:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom