Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ште ми трјабват две предплатени сим карти за Македонија. Кој оператор ште ми препор'чате и нужна ли е регистрација с паспорт или е свободно. Благодарја.
Lyca mobile

Здраво, треба да го продолжам договорот на магента 1 и да го искористам семејниот буџет. Сакам да прашам дали некој користел сони Ха2 за да сподели мислење.

Kako moze posle sekoj razgovor na telefonot odma da mi se restartira. Ke mi se java nekoj ke razgovarame i posle zavrsuvanjeto telefonot se restartira. Se raboti za huawei y6 2017?

Дечки ми треба поука од вас. Се работи за број од Австралија, при што кога и да се приклучи тука во Македонија, покажува No Service и не сака да се приклучи ни на ТМобиле ни на ВИП. Исконтатиравме со компанијава во Австралија и ни кажаа дека на бројот му е дозволено користење на мрежа во Македонија т.е поточно на ТМобиле, а еве никако не сака да се поврзи на мрежата од ТМобиле. Некој со ваков проблем или поука?! Дали е можно да има од овде во ТМобиле? Поздрав

Има некој искуство со сервисирање преку вип, конкретно мобико, телефонот уште ми е под гаранција а се работи за nexus 5x, црн екран, никако да стартова...а не е бутлупинг, барем јас така мислам..:)

Има некој искуство со сервисирање преку вип, конкретно мобико, телефонот уште ми е под гаранција а се работи за nexus 5x, црн екран, никако да стартова...а не е бутлупинг, барем јас така мислам..:)

Пробај у рекавери да влезеш, ако влага до софтверот е ако не отиден е ваљда.

Па убаво де, нов ќе ти дадат:D мене на времето ми изгоре сони па го сменив за друг со мала доплата
Па и то ми беше прашањето дали има некакво решение во случај баш на ваков хардверски проблем и нормално ако не можат да го поправат..мене ми да не ми речат дечко то е , џабе имаш гаранција мобилниот не можи да се поправи :)

Kaj e opcijava za da mi pokazuva stvari na lockscreen
Ova najdov ama dozvoleno mu e

Screenshot_20180912-174602.jpg Screenshot_20180912-174650.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom