Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали се исплати да се купи Самсунг А5 2015 верзија за 5000 денари? Користен 1 година календарски од кој околу 3 месеци не е активиран поради што дечкото си добил подобар службен телефон
Толку се движи цената на старо на тој модел горе/долу. Ако те интересира квалитетот, предобар е телефонот и камера и брзина. Имам работено ме бендиса. Ако е оддржуван не му ја мисли ич, земајго.

Kamerata e mnogu podobra od bilo koj drug mobilen so 13 mp. Jas imam verzija 2015 što znači samo 8 giga memorija. 2016 ima 16 giga i 2 giga ram namesto 1.5 kaj mene.

Procesorot e brz, korteks A53 arhitektura

Дали се исплати да се купи Самсунг А5 2015 верзија за 5000 денари? Користен 1 година календарски од кој околу 3 месеци не е активиран поради што дечкото си добил подобар службен телефон

Ја користам А5-ка веќе втора година како втор телефон, телефончето е сташно, 2 gb RAM, носи све што ке му фрлиш.

Me интересире доколку телефонот го нарачам преку страната на вип и ја одберам тарифата преку која сакам да го нарачам телефонот дали истиот телефон кога ќе престигне во вип продажното место во градот тогаш ќе го склучиме договорот или истиот го обновиме на следни 2 години, има некој искуство со тоа ?

Да не ми замерат ВИП-овци, ама кај мене во Кичево интернетот им е многу спор. И плус на сите им даваат 4, 5, 10 гига интернет и не им стасува, а јас цел ден сум обесен на телефон и пак трошам околу 2.5 гига секој месец со неспоредлива брзина

otkup na mobilni so skrsen tac od slednive marki alcatel lg sony
navedete dali ima oprema dekodiran slika garancija cena vo pp

Decki za lg g2 ne raboti tacot i kolku pari e da se smeni i dali se menja tacot samo ili ide so se cel elran zaedno fala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Decki za lg g2 ne raboti tacot i kolku pari e da se smeni i dali se menja tacot samo ili ide so se cel elran zaedno fala

Sent from my iPhone using Tapatalk
јас се загреав пред некоја ден кога го најдов овој телефон за околу 100 долари на Алиекспрес, но кога прочачкав кај чичко гугл, на многу места најдов дека телефонот има проблем со тачот

Екран/дисплеј за Acer Jade Z (S57) дали се наоѓа тука и колку чини?

дечки имам ЛЏ спирит и баш пред малку на дождон ми падна, батеријата отиде во вода :confused: (иначе беше испразнет) и сега го ставам на пуњач и место чарџинг стои батеријата и прашалник во неа.
веројатно само батеријата отишла, па може тука да се најде батерија и која цена е? или од интернет да ја нарачам?[DOUBLEPOST=1478247558][/DOUBLEPOST]
дечки имам ЛЏ спирит и баш пред малку на дождон ми падна, батеријата отиде во вода :confused: (иначе беше испразнет) и сега го ставам на пуњач и место чарџинг стои батеријата и прашалник во неа.
веројатно само батеријата отишла, па може тука да се најде батерија и која цена е? или од интернет да ја нарачам?
дај кажете некоја мобилара да се јавам да прашам, свртев на неколку едино во мобико имаа и 1100 денари ми бараа за сервис

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom