Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој има купено Note 7 од мобилариве од МК ? И дали му следува замена ? (прашање интригирано од љубопитност)

Дали некој има купено Note 7 од мобилариве од МК ? И дали му следува замена ? (прашање интригирано од љубопитност)

Јас како што читав, Самсунг го повлекува во целост, а на купувачите им нуди замена за друг модел со попуст од мислам 100 долари

Дали некој сервис за мобилни би ми дал некоја потврда дека ми го имаат поправено мобилниот

Дали некој сервис за мобилни би ми дал некоја потврда дека ми го имаат поправено мобилниот
Како мислиш?
ти бил на сервис? па дали ти е среден ли ? модел повеќе инфо

што е разлика помеѓу Factory unlocked и Network unlocked?

Factory unlocked може одма да се користи ( со било која сим картичка ), а network unlocked?

Има на ибеј неколку телефони но не пишува factory unlocked и ми е страв да порачам, да не неможе да се користи кај нас?

што е разлика помеѓу Factory unlocked и Network unlocked?

Factory unlocked може одма да се користи ( со било која сим картичка ), а network unlocked?

Има на ибеј неколку телефони но не пишува factory unlocked и ми е страв да порачам, да не неможе да се користи кај нас?
Кој телефон? нетворк анлокд веројатно им значи дека отпосле е декодиран
фактори дека таков бил купен незаклучен

Кој телефон? нетворк анлокд веројатно им значи дека отпосле е декодиран
фактори дека таков бил купен незаклучен

Samsung S6 Edge +....

Има наведено мрежи од УСА - АТ&T, Sprint....а пишува Unlocked...

И сега незнам дали може кај нас да се користи со ставање сим картичка од т-мобиле.

еве на пример овој телефон:

http://www.ebay.com/itm/New-Samsung...hash=item281cb3606c:m:mgbG3lR1IHyZmDKG4jzw-uQ

пишува unlocked, ама и AT&T with unlocking code...

Samsung S6 Edge +....

И сега незнам дали може кај нас да се користи со ставање сим картичка од т-мобиле.

http://www.ebay.com/itm/New-Samsung...hash=item281cb3606c:m:mgbG3lR1IHyZmDKG4jzw-uQ

Мене ми е сомнителна ценава за нов некористен и да не е рефарбишд еџ плус ама ти си знаеш

друго спореди ги фреквенциите на европскиот и уса моделот
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7467
на твојот линк ги има наведено
за наш пазар се со F на крај G928F
да не испадне после на т-мобиле пример имаш еџ нет и 4г а немаш 3г нет и такви слични зебанции зошто не се компатибилни фреквенциите на мрежите
имаш подоле во текстот чек компатибилити

Samsung S6 Edge +....

Внимавај на 3G/4G
фрекфенциите ако планираш да го користиш у МК
Со AT&T не би требало да имаш проблем со 3Г и 4Г

А разликата е ко што пиша Торте
Фактори анлокд е купен отклучен
Додека анлокд/сим фри/нетворк анлокд е отклучен накнадно.

И нормално внимавај да не купиш клон/копија.

Sent from my iPad using Tapatalk

девојки, момци...
имам едно проблемче.Мало.
Зедов мобилен пред 2 месеци.супер работи ама имам еден проб. во гледна точка на социјлната мрежа фб/ facebook
:D
7 пати внимавам како ќе клавам слика. 7 пати и пак ми ги клава во timeline албумот. Некако веројатно е со подсување ама јас оти со математиката и економијата сум, банкарка и појма немам... :/ некој да ми каже, каде да влезам и да преправам за да следното клавање на слики да си оди во албумот што слики се прикаќени преку мобилен. Фала мн :D

Нa ЛГ Г2 кoгa звoнaм нa некoј не мoже дa ме слушaт oд другaтa стрaнa, a кaј мене си гo слушaм мoјoт глaс нaзaд. Шo мoже дa прaви прoблем? Дaли микрoфoнoт oд телефoнoт е прoблемoт или нештo другo?

Кoј прoцес вo телефoнoт ги врши тие прoцеси?

Прoбaв кoгa збoрaм нa месинџер се си е у ред? Знaчи некoј прoцес не функциoнирa кaкo штo требa.

Плус кoгa се јaвaм нa некoј и гo стaвa звукoт нa спикер мoже дa ме слушне.

Последно уредено од модератор:
Некoј oд тукa дa рaбoти сo сервис нa мoбилни?
Дaли би мoжел дa ми прoмени микрoфoн нa ЛГ Г2, и кoлку би ме чинелo?

Дали некој од вас случајно има земено од ST телефониве што ги има во Сетек, и какво искуство има со него ? Should I even bother ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom