Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
За таа цена нема подобар, гледај да е со 32GB ако можеш....

Neznam što e čudenjeto? So spojuvanjeto so One sigurno ke gi udvostručat kapacitetite na mrežata, a mobimak zanesen vo elitizmot ke si ostani kade što e. Mene mi e krivo što poradi firmata kade što raboram "mora" da koristam mreža od mobimak.
I da- za krstenje se uslovite na mobimak i kolku gi plaćame telefonite

Не живејте во бајки.

Нема да се удвостручат капацитетите - туку ќе се ПРЕПОЛОВАТ!

Целата поента е да се отпуштат луѓе и да се продаде имот и инфраструктура за да се оствари поголем профит.

Јасно е ко бел ден.

go kupiv samsung galaxy s4 mini od prva raka telefono e ekstra no me interesire kolku drzat ovie telefoni baterija (so aktivno koristenje na viber i mesengeer ke izdrzuva li baterijata barem 2 dena?).

go kupiv samsung galaxy s4 mini od prva raka telefono e ekstra no me interesire kolku drzat ovie telefoni baterija (so aktivno koristenje na viber i mesengeer ke izdrzuva li baterijata barem 2 dena?).
Ниеден од новиве смартфони нема да ти издржи така 2 дена ... еден ден преку сила ако го истера

dali treba so samoto kupuvanje da go napolnam telefonot 12 casa ili odkoga ke ja istrosam baterijata da sigo napolnam normalno dodeka telefonot ne pokaze deka e napolnet?

dali treba so samoto kupuvanje da go napolnam telefonot 12 casa ili odkoga ke ja istrosam baterijata da sigo napolnam normalno dodeka telefonot ne pokaze deka e napolnet?
Не ... тоа важеше во времето на никел кадмиум батериите ...
сега ти се потроши ставаш на полнач, ќе се наполни и ќе ти каже телефонот сам наполнет е и извади го од полнач и исклучи го полначот
имам дома мерач на усб се имам тестирано, колку како влече ампеража полнач/телефон додека се полни
од кога ќе се наполни се исклучува полнењето и 0.00А има вредност, така да после тоа џабе стои на полнач

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom