Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се наоѓаше ова?
Кај буцо е најефтин С4ка, толку и пари имам. Ама разни коментари има за кај Буцо. Се мислам дали да го земам утре или не.

Koja cena vi go davaat vo Bitola S4 (i za nov i poloven cena).

Koja cena vi go davaat vo Bitola S4 (i za nov i poloven cena).
Половен неќам и не прашав за половен, нов 26500. Во Ледиком е 24500. Ти пишав и тебе, знајш, сакав да завршам работа побрзо од тука да не се маткам низ Скопје. Ќе видам, ако веќе се мора ќе се земи од Скопје.

Половен неќам и не прашав за половен, нов 26500. Во Ледиком е 24500. Ти пишав и тебе, знајш, сакав да завршам работа побрзо од тука да не се маткам низ Скопје. Ќе видам, ако веќе се мора ќе се земи од Скопје.
Da te potsetam ushte ednash.Ako odish Skopje zemi Nexus 5,nema da zgreshish.

Da te potsetam ushte ednash.Ako odish Skopje zemi Nexus 5,nema da zgreshish.
Да ти кажам право не се разбирам многу многу, сакав да се подновам малце инаку К750 уште ми е како нов :D
Сите го фалите овај нексус, гледав клипчиња подобар е, самсунгот има подобра камера, незнам кој би го одбрал. Онака денес тргнав по Самсунг, прашвав и за нексус ама немаше нигде.

Да ти кажам право не се разбирам многу многу, сакав да се подновам малце инаку К750 уште ми е како нов :D
Сите го фалите овај нексус, гледав клипчиња подобар е, самсунгот има подобра камера, незнам кој би го одбрал. Онака денес тргнав по Самсунг, прашвав и за нексус ама немаше нигде.
Nema vo Bitola takov,zato ti velam. :cool: Inace ostavi kamerata,dobra e 8 megapixeli so OIS,tuku vidi karakteristikite vo sekoe pole e pojak od s4.

Nema vo Bitola takov,zato ti velam. :cool: Inace ostavi kamerata,dobra e 8 megapixeli so OIS,tuku vidi karakteristikite vo sekoe pole e pojak od s4.
Знам дека е појак, само незнам за шо би го користел освен за зборање и за малце интернет ко ќе не сум дома. Некоја огромна разлика незнам дали има, сепак е понеудобно на телефон.
Кој држи поќе батерија?
И ме буни LG, мада сигурно се усовршија и на ова поле :D

Знам дека е појак, само незнам за шо би го користел освен за зборање и за малце интернет ко ќе не сум дома. Некоја огромна разлика незнам дали има, сепак е понеудобно на телефон.
Кој држи поќе батерија?
Ne samo LG tuku LG Nexus.Ne se sekiraj postabilni telefoni od Nexus-ite nema.
A za baterija S4 2600 mah,a Nexus 5 2300 mah.
Ne e nekoja golema razlika.
Izborot e tvoj sepak.:)

Ne samo LG tuku LG Nexus.Ne se sekiraj postabilni telefoni od Nexus-ite nema.
A za baterija S4 2600 mah,a Nexus 5 2300 mah.
Ne e nekoja golema razlika.
Izborot e tvoj sepak.:)
Ако земам од Битола утре ќе биди С4, ако остам за Скопје, ќе размислам сериозно за Нексус!

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Кој држи поќе батерија?

А бре зимај таму Нексусот чим ги имаш парите. Моментално најдобриот телефон. Т.е како сакаш ти, ако ти прави меракот С4, зимај тоа. :)

А бре зимај таму Нексусот чим ги имаш парите. Моментално најдобриот телефон. Т.е како сакаш ти, ако ти прави меракот С4, зимај тоа. :)
Немам некој мерак, сеедно ми е, важно да се подновам. Финтата беше да земам побрзо да не се маткам и до Скопје, 2 дена изгубив а испити имам еден куп, ќе изгубам уште два. Да остам за после испити најпаметно, ама па не ми се чека. Ексик.
Ќе видиме утрото шо ќе кажи, чунки поумно било од ноќта :)

Ako kupuvash s4, baraj i9506 podobar procesor ima 2.3ghz.ne znam dali go ima vo mk.

Немам некој мерак, сеедно ми е, важно да се подновам. Финтата беше да земам побрзо да не се маткам и до Скопје, 2 дена изгубив а испити имам еден куп, ќе изгубам уште два. Да остам за после испити најпаметно, ама па не ми се чека. Ексик.
Ќе видиме утрото шо ќе кажи, чунки поумно било од ноќта :)

Размисли убаво, не ти се мешам, само предложив. И двата се супер телефони, ама јас би одел на Н5. Одлучи си сам, и најбитно да ни се пофалиш.

И среќно испитите. :D

Ako kupuvash s4, baraj i9506 podobar procesor ima 2.3ghz.ne znam dali go ima vo mk.
Тешко, го нема овај кај нас.

Размисли убаво, не ти се мешам, само предложив. И двата се супер телефони, ама јас би одел на Н5. Одлучи си сам, и најбитно да ни се пофалиш.

И среќно испитите. :D
Дефинитивно се премислувам, ќе видам сабајле. Ми е страв да не почни одма да откажва батеријата кај нексусот. Најубо да одложам за после испити, рает :) Фала

Фала и за испитите, еден положи, пет нови идат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom