Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се наоѓаше ова?
Кај буцо е најефтин С4ка, толку и пари имам. Ама разни коментари има за кај Буцо. Се мислам дали да го земам утре или не.

Два објекти имаат.Едниот е кај кафаната Жежо,а другиот е кај петелот в чаршија.

Луѓееее ќе си умрам готово
emoticon-0106-crying.gif

Си купив нов мобилен, пред 2 недели и се океј.Заминав на село кај баба и знаете како е со братучеди го чепкаат цело време телефонот, и решив да ставам лозинка од онаа што е со точките и цртичките.И станување другото сабајле го заборавив, паметнА јас.Годев годев и ништоо, и на крај ми излегва на англиски многу пати сте пробале, внесете сеа емаил и лозинка за да можете да го отклучите телефонот.Значи можам да ѕвонам, да ми ѕвонат ама се е заклучено знајте.И само ептен се уплашив, одам другиот ден во вип, имаше продавница за мобилни во селото и прашувам и тие ми викаат ништо страшно, со гаранција ќе ти го пуштиме на сервис без пари.И јас само ухх добро е.Само сеа коа ќе подразмислам подобро мислам не е можно без пари, али директно вработените така ми кажаа.Пошо читав мислења земале околу 1500, косата ми се крена.Сеа ќе ми ги бришат сите работи али тоа е.
Амаа сепак луѓее многу ми е страв, дали ќе го отвораат, чепкаат нешто внатре,скроз е нов.Повеќе ставање лозинка нема шанси!
emoticon-0127-lipssealed.gif

Дали може нешто последици да има, ова она.?Коа му кажав на татко ми скрена човеков, не беше ич евтин телефон, баааги скап го зедов.:(

Убаво ти кажува да внесеш меил и лозинка(мејлот и лозинката со кои ти е сетиран телефонот) и ќе се отклучи.нема потреба да го носиш на сервис.и се деси на една пријателка вака на андроид телефон и само со меил и лозинка го отклучив.

26500 кај буцко, на друго место е 28000, 30000, и во оне, вип и т-мобиле изгор. Уште во ова шо ми рече ти не проверив, утре ќе видам.
http://mobelix.com.mk/index.php?opt...e&id=196:samsung-s4&catid=2:samsung&Itemid=22

секогаш имаат најдобри цени и телефони со оргинал фул пакување ... не еден имам купено од нив

http://mobelix.com.mk/index.php?opt...e&id=196:samsung-s4&catid=2:samsung&Itemid=22

секогаш имаат најдобри цени и телефони со оргинал фул пакување ... не еден имам купено од нив
Ако појдам Скопје знам од кај ќе купам, сакам да не губам ден и од Битола да си купам. Ама ако нема, ќе мора до Скопје да се оди.

Ако појдам Скопје знам од кај ќе купам, сакам да не губам ден и од Битола да си купам. Ама ако нема, ќе мора до Скопје да се оди.
нека ти го пратат по брза пошта и слично

Pa vidi vo MobiShtrk utre ako ne pravec Skopje i za 23000-24000 zemisi Neksus 5 od Ledikom ili Mobelix.

Чекај малку, а за каков телефон се работи ??? оти ние форумџии не гатаме во шолја кафе па да знаеме шо телефон имаш ?

Не мислев дека е битно тоа што телефон имаш али ајде.Samsung Galaxy Ace 2.Иначе кај она што ми го бара мејлот и лозинката ги пишувам оние со кои што се регистрирав на Play Store али не ми ги прифаќа, едното е неам wifi дома а другото е тоа што не сум сигурна дали се точните. :P
Ќе одам излеа утре до вип или некаде да се распрашам што како па ќе одлучам што ќе правам.па и 500 да ги дадам за толку банална работа едно преинсталирвање мислам стварно не вреди хаха.

Не мислев дека е битно тоа што телефон имаш али ајде.Samsung Galaxy Ace 2.Иначе кај она што ми го бара мејлот и лозинката ги пишувам оние со кои што се регистрирав на Play Store али не ми ги прифаќа, едното е неам wifi дома а другото е тоа што не сум сигурна дали се точните. :P
Ќе одам излеа утре до вип или некаде да се распрашам што како па ќе одлучам што ќе правам.па и 500 да ги дадам за толку банална работа едно преинсталирвање мислам стварно не вреди хаха.
само направи го ова и не ти треба ништо повеќе ... ова е ресет на телефонот, истово ќе ти го направат само пари ќе ти земат
п.с. за тоа сме ние на форумов :)
http://youtu.be/FIQElrH_pU8

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom