Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Го имам овој тел.LG Optimus L3 и ме занима зошто толку бавно се вклучува WI-FI потребно му е 4 до 5 мин за да се вклучи.Дали кај сите телефони е вака или треба да се извршат некој поставки??

20 секунди е многу,а не па 5 минути. Направи ресет на телефонот ако немаш многу битни работи на него,ако имаш направи прво бекап.

Луѓе не знам дали е најсоодветна темава за тоа што ме интересира ама сепак ако некој знае нека одговори.

За колку пари можам да најдам HTC Desire на старо? (значи не X или C)

Луѓе не знам дали е најсоодветна темава за тоа што ме интересира ама сепак ако некој знае нека одговори.

80-100 евра,да е добро зачуван.

E vaka, imam Sony Xperia Miro, i me interesira kako da se povrzam na internet, nikako ne uspevam :( Ako moze nekoj da mi objasni ubavo

Околу 4000 ден
--- надополнето: 22 август 2013 во 23:57 ---
E vaka, imam Sony Xperia Miro, i me interesira kako da se povrzam na internet, nikako ne uspevam :( Ako moze nekoj da mi objasni ubavo
на вифи или на 3г ?

Може некако да декодирам LG Optimus One? :/ Знам има некоја опција со Unlock code али никаде не успеав да најдам бесплатен!

Колку пари е замена на пукнат екран на Samsung galaxy s3?

Дечки, имам телефон Alcatel one touch idol и проблемот е што батерија многу брзо се празни. Значи вчера го наполнив, денес ( 12 ч ) ми се потроши батеријата. Секако колку што повеќе го "штракам" - толку повеќе се загрева ? Некое чаре ?

П.С Alcatel one touch 4030x, е !

П.П.С Ако некој се разбира во врска со Play Store, нека пише слободна ПП !

Mozete li da mi pomognete da odberam koj telefon da go zemam?
Ova se ponudenite telefoni kaj VIP od 5.000-6.000 denari na tarifa L.
Bi sakal ako nekoj ima iskustvo da mi kaze koj od ovie ponudeni telefoni nema lag, snima dobri videa i sl?
lg optimus l7 II
windows phone 8s
desire x
galaxy ace 2
alcatel idol
xperia J

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Дечки, имам телефон Alcatel one touch idol и проблемот е што батерија многу брзо се празни. Значи вчера го наполнив, денес ( 12 ч ) ми се потроши батеријата. Секако колку што повеќе го "штракам" - толку повеќе се загрева ? Некое чаре ?

П.С Alcatel one touch 4030x, е !

П.П.С Ако некој се разбира во врска со Play Store, нека пише слободна ПП !

Намали го осветлувањето на екранот

Bi sakal ako nekoj ima iskustvo da mi kaze koj od ovie ponudeni telefoni nema lag, snima dobri videa i sl?
lg optimus l7 II
windows phone 8s
desire x
galaxy ace 2
alcatel idol
xperia J

Alcatel Idol би зел од наведените без двоумење.

lg optimus l7 II
windows phone 8s
desire x
galaxy ace 2
alcatel idol
xperia J
HTC 8S работи беспрекорно без лагови, андроидите на почеток се добри ама како го полниш со податоци/апликации се повеќе се успорува
од искуство 8s е одличен телефон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom