Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Користен така?
Да, да...користен скоро 2 месеца...
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 03:08 ---
Добар е Arc, многу голема разлика има од 5800 и Arc, нема да згрешиш ако го замениш.
Толку е Arc на старо околку 240-250евра, многу ретко ги има.
Ако ти се свиѓа Arc земи го, 5800 4000-4500 се продаваат на старо.
Фала ти друже :)

daj kaj mozam da najdam mapi za andriod iGo so funkcionira se skapav barajne ne mozam da najdam !

Шо викате за телефончево?

1318770770_sony-ericsson-xperia-x8.jpg

9.000 денари е од ВИП, вреди за парите да го земам или да барам нешто друго?

Шо викате за телефончево?

1318770770_sony-ericsson-xperia-x8.jpg

9.000 денари е од ВИП, вреди за парите да го земам или да барам нешто друго?

Не вреди 9000денари, и постар телефон е.
Скапо е 9000денари X8, за тие пари може нов HTC Explorer да најдеш, по пазар3/реклама5.

Ми се расипа слушалката на телефонот се работи за Nokia 6600 slide колку чини поправка?Звучникот и микрофонот работат ама слушалката едно време се слушаше тивко,сега уште потивко скоро ич.

Ми се расипа слушалката на телефонот се работи за Nokia 6600 slide колку чини поправка?Звучникот и микрофонот работат ама слушалката едно време се слушаше тивко,сега уште потивко скоро ич.

Епа или слушалка или флет. Трето нема. Најверојатно слушалката. Не би требало да е многу скапа, а и не верувам да е над 700 денари.

КАко се вади маската од T-mobile Move Balance бре? Никако не можам да ја извадам-или грешно пробувам или маана им е т.е. тешко се вади?!

Ениуан?

Имам HTC Desire HD, али многу брзо му се празни батеријата. Ни 1 ден не трае (да речеме се на се го користам дневно 1 саат. Повици/апликации).

Помош?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom