Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И уште Хјувејот не е 2990 туку 2450, а СЕ х8 е повеќе од двојно, а не 1000 повеќе!

Има ли бада 2.0 за македонски пазар т.е од 1.2 да се апдејтира на 2.0 ?

Абе на еден пријател му чачкало некое внуче мобилниот и сеа шо е проблемот... Ви текнуе она шо праи log на повиците така? Му ѕвонам ја на пример, му спуштам и сеа коа ќе стисне на зеленото треба да се отворат All Calls(пропуштени/кај си ѕвонел итн) ама тука не пишуе дека сум ѕвонел. Исто така го нема таму и коа ќе ѕвони он негде... барав некоја опција за да се среди ова, ама не можев да најдам. А иначе кога ќе се влезе во тоа "дневникот" односно логерот, ги има броевите ама не во all calls туку само во посебната категорија(пропуштени, кај си ѕвонел итн)

Мобилниот беше некоја обична Nokia, сличен на мојов 6303i classic.
еее нубови низаедни, ништо не знаете... само за на маса во кафич ви се мобилните

иди прашај ме дали не знам нешо софтверски на компјутер да решам

иначе се видов со комшијата и го прашав за проблемот, ми рече дека се средил со едноставно исклучување и вклучување на телефонот.

еее нубови низаедни, ништо не знаете... само за на маса во кафич ви се мобилните

иначе се видов со комшијата и го прашав за проблемот, ми рече дека се средил со едноставно исклучување и вклучување на телефонот.

Ни на тебе ни на него не ви текнало да го рестартирате мобилниот???

RVFT1

6303 classic има подобар и поголем екран, подобра камера со блиц. Нема 3G ако не ти смета и има помала меморија што не е ни многу битно за телефони од оваа класа. Е сега C2-01 е 2 години понов модел и има понов софтвер, подржува поголем капацитет на мемориска картичка, видео плеерот подржува повеке формати што пак е небитно за толку мал екран. Горе-доле, слични се, мала е разликата. Сепак изборот е твој.
--- надополнето: Nov 22, 2011 7:35 AM ---

Браво за комшијата и баш си профи нема збор, ние нубовите оддамна ги баталивме нокиите зошто многу ни се сложени за работа. :pos:

Aj ako moze nekoj da mi pomogne nesto materijal da mi najde za Ipad ili Ipad2 ili Ipad3 bilo sto karakteristika, specifikacija konstrukcija mi treba za seminarska rabota ako moze na makedonski jazik

Aj ako moze nekoj da mi pomogne nesto materijal da mi najde za Ipad ili Ipad2 ili Ipad3 bilo sto karakteristika, specifikacija konstrukcija mi treba za seminarska rabota ako moze na makedonski jazik

http://www.apple.com/ipad/specs/ iPad 2
http://support.apple.com/kb/SP580 iPad 1
--- надополнето: Nov 22, 2011 1:59 PM ---
Bilo za koi od tie, nemora za site a za toj 3 kazi mi da ti kazam
--- надополнето: Nov 22, 2011 1:57 PM ---

otvori vidi imaaa
--- надополнето: Nov 22, 2011 1:57 PM ---

otvori vidi imaaa

Нема сеуште, треба да излезе скоро. Ќе се вика iPad HD & iPad 3. ;)

Да се пофалам, пред околу недела дена официјално станав првиов во нашава (неписмена) Македонија на кого ФАБРИЧКИ му отклучиле општо iPhone (3GS).

Цели 2 месеци БУКВАЛНО им објаснував што треба да направат, и по (директни и скоро навредливи) меилови и по салониве, на шефови, на вработени.... им кажував што улога има IMEI бројот, па ми бараа многу нелогични работи, па не знае дали е можно такво нешто (зашто нели никој не им побарал такво нешто претходно), па им го отварав APPLE сајтот на нивните компјутери (во салоните) за да видат дека они се овластени да ми го отклучат телефонот, па се јавуваа Бог знае каде....

И на крај преку другар кој има некој агент вработен во T-Mobile, со него на муабет И НА НЕГО ЧЕКОР ПО ЧЕКОР му објаснував што и како да направи..... и конечно имам ФАБРИЧКИ ОТКЛУЧЕН iPhone!!! :)

Толку се писмени СИТЕ ДО ЕДЕН вработени во нашиов T-Mobile.

Ни на тебе ни на него не ви текнало да го рестартирате мобилниот???
јебига, цело време ми беше паметот дека е некоја опција што треба да ја барам во телефонот

среќа на другиве тука им текна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom