Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еее нубови низаедни, ништо не знаете... само за на маса во кафич ви се мобилнитеАбе на еден пријател му чачкало некое внуче мобилниот и сеа шо е проблемот... Ви текнуе она шо праи log на повиците така? Му ѕвонам ја на пример, му спуштам и сеа коа ќе стисне на зеленото треба да се отворат All Calls(пропуштени/кај си ѕвонел итн) ама тука не пишуе дека сум ѕвонел. Исто така го нема таму и коа ќе ѕвони он негде... барав некоја опција за да се среди ова, ама не можев да најдам. А иначе кога ќе се влезе во тоа "дневникот" односно логерот, ги има броевите ама не во all calls туку само во посебната категорија(пропуштени, кај си ѕвонел итн)
Мобилниот беше некоја обична Nokia, сличен на мојов 6303i classic.
еее нубови низаедни, ништо не знаете... само за на маса во кафич ви се мобилните
иди прашај ме дали не знам нешо софтверски на компјутер да решам
иначе се видов со комшијата и го прашав за проблемот, ми рече дека се средил со едноставно исклучување и вклучување на телефонот.
6303 classic има подобар и поголем екран, подобра камера со блиц. Нема 3G ако не ти смета и има помала меморија што не е ни многу битно за телефони од оваа класа. Е сега C2-01 е 2 години понов модел и има понов софтвер, подржува поголем капацитет на мемориска картичка, видео плеерот подржува повеке формати што пак е небитно за толку мал екран. Горе-доле, слични се, мала е разликата. Сепак изборот е твој.
Браво за комшијата и баш си профи нема збор, ние нубовите оддамна ги баталивме нокиите зошто многу ни се сложени за работа.еее нубови низаедни, ништо не знаете... само за на маса во кафич ви се мобилните
иди прашај ме дали не знам нешо софтверски на компјутер да решам
иначе се видов со комшијата и го прашав за проблемот, ми рече дека се средил со едноставно исклучување и вклучување на телефонот.
Aj ako moze nekoj da mi pomogne nesto materijal da mi najde za Ipad ili Ipad2 ili Ipad3 bilo sto karakteristika, specifikacija konstrukcija mi treba za seminarska rabota ako moze na makedonski jazik
otvori vidi imaaaКој е тој iPad 3 жити се????![]()
otvori vidi imaaaКој е тој iPad 3 жити се????![]()
Aj ako moze nekoj da mi pomogne nesto materijal da mi najde za Ipad ili Ipad2 ili Ipad3 bilo sto karakteristika, specifikacija konstrukcija mi treba za seminarska rabota ako moze na makedonski jazik
Bilo za koi od tie, nemora za site a za toj 3 kazi mi da ti kazam
--- надополнето: Nov 22, 2011 1:57 PM ---
otvori vidi imaaa
--- надополнето: Nov 22, 2011 1:57 PM ---
otvori vidi imaaa
јебига, цело време ми беше паметот дека е некоја опција што треба да ја барам во телефонотНи на тебе ни на него не ви текнало да го рестартирате мобилниот???