Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
а има вакво нешто у србија?
Па незнам се збореше дека најблиски каде што имало е албанија

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а има вакво нешто у србија?
![]()
вакво нешто колку би ме чинело.
Имам еден проблем.
На дисплејот од телефонот не се појавува ништо,односно само свети а нема никакви други знаци,а надворешниот дисплеј си работи нормално,инаки се работи за SonyEricsson Z310.
Ми рекоа дека може да е некој кабел,незнам како го кажаа.Ако може да се оправи пишете колку би чинело одприлика,да видам дали ке се исплати.
најверојатно станува збор за флет кабелот а? ако е до тоа најверојатно ќе те чини некаде до 500 ден. и најверојатно ќе ти се оправи телефонот.
дечки помагајте шо е можно поскоро имам сони ериксон к550 но денеска приметив дека можам да ракувам со телефонот но со црн екран...пробав а извадив батеријата па ја ставив уклучи-исклучи и така натаму...ве молам помош
Ајде дечки мала помош...се двоумам помеѓу Нокиа 6300 и Нокиа 6500. И ако може некој да ми каже како одат цените :smir:
![]()
![]()
900 denari e flet kabelot kaj mene, alfa mobil. 02.3161264Имам еден проблем.
На дисплејот од телефонот не се појавува ништо,односно само свети а нема никакви други знаци,а надворешниот дисплеј си работи нормално,инаки се работи за SonyEricsson Z310.
Ми рекоа дека може да е некој кабел,незнам како го кажаа.Ако може да се оправи пишете колку би чинело одприлика,да видам дали ке се исплати.
pa ili e ekran ili softver ili fletot na ekranot e vo prekin, moze da e konektorot, kaps za ekran, moze i direktno da se povredeni vodovite sto vodat od kaps do ekran ili od cup do kapsдечки помагајте шо е можно поскоро имам сони ериксон к550 но денеска приметив дека можам да ракувам со телефонот но со црн екран...пробав а извадив батеријата па ја ставив уклучи-исклучи и така натаму...ве молам помош
9500 денари кај мене.!![]()
вакво нешто колку би ме чинело.
400 денари е џоистикот кај мене да се среди а телефонот реално вредност во исправна состојба му е околу 30/35 еуро.не е ебан скроз иде надоле без проблем,надоле понекад изместува..А колку е вака по сервиси на старо??
Како да го појачам звучникот на Нокиа Н96 (за повици), има ли некоја скирена опција?