Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ај сега помош малце

дали вреди замена W200i за 6600 глава за глава ме фати кефот за симбиан нешто деновиве а гледам се вртат на пазар3 6600ки

6zlr4n.jpg

вакво нешто колку би ме чинело.

:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Да не вежбаше маваши гери на телефонов?

Имам еден проблем.

На дисплејот од телефонот не се појавува ништо,односно само свети а нема никакви други знаци,а надворешниот дисплеј си работи нормално,инаки се работи за SonyEricsson Z310.
Ми рекоа дека може да е некој кабел,незнам како го кажаа.Ако може да се оправи пишете колку би чинело одприлика,да видам дали ке се исплати.

Имам еден проблем.

На дисплејот од телефонот не се појавува ништо,односно само свети а нема никакви други знаци,а надворешниот дисплеј си работи нормално,инаки се работи за SonyEricsson Z310.
Ми рекоа дека може да е некој кабел,незнам како го кажаа.Ако може да се оправи пишете колку би чинело одприлика,да видам дали ке се исплати.

најверојатно станува збор за флет кабелот а? ако е до тоа најверојатно ќе те чини некаде до 500 ден. и најверојатно ќе ти се оправи телефонот.

најверојатно станува збор за флет кабелот а? ако е до тоа најверојатно ќе те чини некаде до 500 ден. и најверојатно ќе ти се оправи телефонот.

Гарант е флетот или екранот у друг случај ... али за 500 не е ... поскапи се флетовите за Z310

Ајде дечки мала помош...се двоумам помеѓу Нокиа 6300 и Нокиа 6500. И ако може некој да ми каже како одат цените :smir:
20061128-nokia6300.jpg

nokia-6500-classic.jpg

дечки помагајте шо е можно поскоро имам сони ериксон к550 но денеска приметив дека можам да ракувам со телефонот но со црн екран...пробав а извадив батеријата па ја ставив уклучи-исклучи и така натаму...ве молам помош
:toe:

Имам еден проблем.

900 denari e flet kabelot kaj mene, alfa mobil. 02.3161264

дечки помагајте шо е можно поскоро имам сони ериксон к550 но денеска приметив дека можам да ракувам со телефонот но со црн екран...пробав а извадив батеријата па ја ставив уклучи-исклучи и така натаму...ве молам помош
pa ili e ekran ili softver ili fletot na ekranot e vo prekin, moze da e konektorot, kaps za ekran, moze i direktno da se povredeni vodovite sto vodat od kaps do ekran ili od cup do kaps :D
servis

6zlr4n.jpg

вакво нешто колку би ме чинело.
9500 денари кај мене.!

не е ебан скроз иде надоле без проблем,надоле понекад изместува..А колку е вака по сервиси на старо??
400 денари е џоистикот кај мене да се среди а телефонот реално вредност во исправна состојба му е околу 30/35 еуро.

Како да го појачам звучникот на Нокиа Н96 (за повици), има ли некоја скирена опција?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom