Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Dali ima nekoj full verzija od ova programce
Magic Themes v2.1

Inace programcevo e za temi na Sony Ericsson P800. Aj kazete dali ima nekoj full verzija od ova. Pozz

Abe bate ojdov ama ne kazva kako da snimam java :(( oti tamu ima igri a ne kazva kako da ja ovozmozam javata vo telefonot sepak fala pozdrav

Imam Samsung SGH-S410i i sakam da se priklucam na internet, proveriv na stranite na T-mobile i Cosmofon, no nikade ne najdov opcii za ovoj model (inaku raboti na nekoj i-mode) ako znae nekoj kako, ke go molam da mi kaze..

fala odnapred

Сакам да земам Samsung E590 дали има нешто за истата цена да ми преопрачате подобро од ова ??

сакам да си купам некој убав телефон,со добра камера(барем 2 мега пиксела),мп3 и такви некои ствари ама да не е поскап од 15000.некој предлог?

сакам да си купам некој убав телефон,со добра камера(барем 2 мега пиксела),мп3 и такви некои ствари ама да не е поскап од 15000.некој предлог?

Nokia 6288, Nokia N73 (polovna) ili Samsung U600. Toa se moi predlozi. Idi na www.gsmarena.com razgledaj si i posle idi na www.germanos.com.mk vidi ceni kaj nas i odbij 2-3000 den. ako go kupuvas od privatna mobilara :D. Pozdrav

На ново или на старо до 15.000?

мислам дека Безстрашниот имаше нокиа 7373 со сите функции што ти ги бараш, освен тоа и женски модел е.
b140657.jpg

7373_main1.jpg

иначе на ново телефонов е 240

ММЦ - 750
М2 - 1500 имам и М2ка од 128мб за 700 :) иначе истиве цени на претходната страна од темава ги имаш. Ама ајт да не се праам многу паметен ти ги пишав пак.

Морам да изберам меѓу NOkia 3110 i Samsung E830 Што ке ми предложите кој е подобар?

Nekro druze, kazi mi kolku pari Memory Stick DUO. Ne PRO za postarite Sony Ericsson mi e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom