Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
колку такви има што им треба плоча што нашле некој ајфон и после сопственикот го заклучил, тешко да најдеш плоча
нудена беше нова матична плоча пред неколку години затоа прашав дали е исплатливо и дали ќе биде во ред после

Потребна ми е помош. Како на луѓето да им се стави до знаење дека Хуавеи Никогаш неможе да биде толку добар како Самсунг и Ајпл... Со камера не се праи најдобар телефон само ...
Мене на Хуавеи не ме бендисува шо брзо му паѓа цената за продажба. Реално телефон по 1 година и се здомачува за работа. Купи нов Хуавеи, па кога ке ти здомачи, за 3 пати пониска цена не ќе можеш да го продадеш, шо не е случај и со
Ајфон. Ајфонот и по 2/3 години држи солидна цена за продажба.. До пред месец дена имав 8ка и го продадов, сега моментално го користам хонорот од вујко ми, па здравје после нг ке се подновам со еден Х ако не изл. во меѓувреме друга давачка..

И јас имам к8 што ќе го продавам околу нова година.

Зедов нов Самсунг Ј6. Ме интересира како да го полнам првите пати дека нова батеријата.

И ЈАС ГО ИМАМ ИСТИОТ РЕДМИ 5 СО 2/16 ГБ МЕМОРИЈА И СУМ ЗАДОВОЛЕН ОД БРЗИНАТА И ПЕРФОРМАНСИТЕ НА ТЕЛЕФОНОТ

Во една мобилара ми рекоја 5 пати по 10тина сати.
Појди во мобиларата и кажи им дека можат клуч да стават на истата. Немаат врска од животот ! Ај ВИП што им кажуваше едно време дека треба да ги полнат по 12 часа првите 3 пати, ке им опростиме (неписмени работат таму) ама вработениов во мобиларата би требало да е писмен (барем во тој сегмент). Кај новите Литиум- јонски батерии, не важи "меморискиот ефект" кој што го имаа старите никел кадмиумски батерии и полнењето по XX часови нема ама никаков ефект кај новите батерии. Така да препорачливо кај новите телефони е всушност да не се празнат често под 15% (20-25% е идеално) и да се полнат до 80% (90% максимално) за да се постигне што е можно подолг век на батеријата. Или скратено: Не празни до крај, не полни до крај ! Толку е !

Sto mozeda bide makata so huawei y6 2017 godina do pred 1 nedela so baterijata se bese ok se punese normalno i se trosase za denipol 2 sega taa nedela se puni pobrzo ama se trosi i brzo baterijata ne drzi ni cel den , telefonot e star 8 meseci.

Ај едно прашање дали некој правел надградба за гцам апликација и каде ја направил истата и дали има подобрување во квалитетот на сликата конкретно користам ми а1 па ме советуваа некој поупатени за ваква работа.

Ај едно прашање дали некој правел надградба за гцам апликација и каде ја направил истата и дали има подобрување во квалитетот на сликата конкретно користам ми а1 па ме советуваа некој поупатени за ваква работа.
na redmi 4 prime, mnogu pokvalitetni se slikite so uklucen hdr+ isto i vo nokni uslovi. veke se iskoceni novi portovi so night sight od pixel3 pa koga ce imam vreme ke probam nekoj.
ne znam kako e kaj a1, ovie so se so miui treba da gi otklucis i rutiras pa da ovozmozis camera2api hal3 komandi. ili da stavis custom rom so veke ubacen c2a, jas imam resurection remix top e. isto i lineage i crdroid se slicni i odlicni.

Последно уредено:
Здраво дечки, едно прашање. Дали некој знае каде менуваат стакло на задна камера на Самсунг А5 (2017) и колку би чинело? Гледам по Алиекспрес некои долар-два се стаклава, ама да не го чекам дур стигне.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9203&idPhone2=9313
Samsung Galaxy J6 vs
Huawei Honor 8X

помеѓу овие два модели, кој би го одбрале и зошто?
ми лажи око хонорот заради подобрата батерија... но дали некој ги има користено и 2 модели за да спореди?
фала.

Од овие два Самсунгот би ти препорачал да го земеш. Заради тоа што за него има делови, футроли и фолии, а и некако ми се чини дека е подобар од тој модел на Хуавеи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom