Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Го имам овој кинески тел. Ми падна на бетон, нема никакви оштетувања видливи, но каметата не работи. Can't connect to the camera. Го рестартирав и пак е исто, двете камери да не се оштетени или можеби е проблемот софтверски, препорака да пробам некоја апликација???
DOOGEE_DG110_COLLO_3_Android_HVjpwMOy.jpg.thumb_400x400.jpg

Планирам да си земам Samsung S5, ги разгледвам цените и малце ме збунија, во Сетек е 27 699 а во Оне 33 990 (само телефон). Зошто е толкава разликата во цената? :cautious:

Планирам да си земам Samsung S5, ги разгледвам цените и малце ме збунија, во Сетек е 27 699 а во Оне 33 990 (само телефон). Зошто е толкава разликата во цената? :cautious:
Зошто Уан ги даваат на сметка и имаат безобразно високи цени на телефони и не им се намалува цената откога го добиле моделот до денес ...
сетек од друга страна неможе да им конкурираат на мобиларите иако сами носат телефони и затоа се секогаш поскапи од мобиларите

така да најдобро гледај G900F модел тој ти е за ЕУ пазар
најдобра понуда имаш во Мобеликс 22 700 со тоа што јави се прашај дали имаат на лагер па и за кешколица може и поефтино да ти испадне
http://mobelix.com.mk/index.php/com-virtuemart-menu-configuration/samsung/s5-g900f-detail

Torte Mobile фала ти на одговорот, од Битола сум затоа ги имав во предвид овие продавници..

Torte Mobile фала ти на одговорот, од Битола сум затоа ги имав во предвид овие продавници..
Е добро де ги праќаат по бус/карго/глобко ... секако доаѓа поефтино а добиваш еу модел со орг кутија и опрема и исто 1 год. гаранција

Е добро де ги праќаат по бус/карго/глобко ... секако доаѓа поефтино а добиваш еу модел со орг кутија и опрема и исто 1 год. гаранција

Не сум знаела, фала ти. :)

zs mislis ne od AMC , te molam podetalno? thnx
Проблематични се со гаранции, знаат да утрапат поправан уред како нов. Мене лично ми направија далавера и повеќе не купувам од нив. Можеш да најдеш многу поплаки и по други форуми..
Ако треба да пазиш дали е нов уредот или поправан во продавница што продава нови уреди воопшто не треба таму и да си...

Имам дома Iphone 5 16GB црн, меѓутоа телефонот е на Т-Мобиле. Дали се декодира и за која цена можам да го продадам телефонов сочуван е ептен и прв газда сум?

Имам дома Iphone 5 16GB црн, меѓутоа телефонот е на Т-Мобиле. Дали се декодира и за која цена можам да го продадам телефонов сочуван е ептен и прв газда сум?
Се декодира ама не е ефтинко
Пиши на ПП и кажи ако го продаваш која цена

Имам дома сличен телефон (мислам дека на сите основата им е иста) ,Хуваеј У530 само со 4.2 софтвер и ако имаш Фб многу кочи. Имам и таблет со овој процесор ама со 1 гига рам и пак кочи.

решението е само процесор со 4 јадра (имам ХТЦ 310 и телефонот лета)

не вреде тој чипсет за тие пари. прескапо. за тие пари може да купил quadcore од било кој кинески помалку познат бренд.
за 5200ден и тука имаш кинески телефони со quadcore и 1GB рам, што е минимумот за комотна работа на smartphone.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom