Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ќе ја пробам директно на читач за ПЦ, али тоа утре. и јас претпоставував дека НЕ е нормално ова. е сега, се наметнува прашањето што се случило, како тоа одеднаш да не ја препознава. не е за картицата работата, него да не има некоја заебанција со читачот на телефонот, па да треба навреме да превземам мерки

Ne go obmisluvaj sea filozofski. Se rasipala karticata i tolku.

Дали некаде во Скопје се продаваат S view футроли за Galaxy Note 2 и по која цена?? Се што најдов e за Galaxy S4. :cautious:

Дали некаде во Скопје се продаваат S view футроли за Galaxy Note 2 и по која цена?? Се што најдов e за Galaxy S4. :cautious:
позади бит пазар, на влезот на чаршијата, .......... има една поголема продавница за разни додатоци на тел и сл. ................ ај да пробам поточно да ти објаснам, .... знаеш кај ги продаваат цигарите на бит пазар? и има пролаз кој води кон чаршијата? само што ќе дојдеш позади тезгите од десна страна погледни има една продавница со големи стакла кои се покриени со некаков натпис.
пред некое време барав и јас некои работи, ме нанесе пат и видов дека се многу добро опремени.

Мислам дека имаме вакви во мобиларата за Ноте 2, треба да проверам.

позади бит пазар, на влезот на чаршијата, .......... има една поголема продавница за разни додатоци на тел и сл. ................ ај да пробам поточно да ти објаснам, .... знаеш кај ги продаваат цигарите на бит пазар? и има пролаз кој води кон чаршијата? само што ќе дојдеш позади тезгите од десна страна погледни има една продавница со големи стакла кои се покриени со некаков натпис.
пред некое време барав и јас некои работи, ме нанесе пат и видов дека се многу добро опремени.

Ок, фала на инфо.

Здраво имам алкател от 902 и не ми ги чита фајловите кои ги ставам преку пц пример слики песни,исто така не ги наоѓа и фајловите примени преку блутут еве што се појавува кога ќе го ставам телефонот во пц,ве молам кажете ми како да го решам проблемотgggg.pngggg1.png
--- надополнето: 25 декември 2013 во 22:26 ---
] gggg.pngggg1.png

Attachments

• ggg1.png
    ggg1.png
    195,5 KB · Прегледи: 17
  • gggg.png
    gggg.png
    156,7 KB · Прегледи: 10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom