Ѓорче 1932
тој сум...
Добар избор си направил,ЛГ прави добри и квалитетни андроид телефони,овој што си го одбрал е еден од најдобрите,мене лично многу ми се допаѓа,а има и добри спецификации.
Со среќа да се служиш,нема да се покаеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dali moze da raboti i phone 4 od verizon vo makedonija?????fala odnapred
Хмм телефонот е на GSM network така да има слот за сим картичка, меѓутоа го немам сретнато овој телефон никаде во Македонија па затоа прашувам. Дали си имал искуство со ваков телефон или?Мислам 99% дека неможе да работи на наша мрежа
Oк е LG-то само пази има многу што се жалат од него поради Screen bleeding - се појавуваат линии и дамки на екранот после извесно време на користење. За овој проблем ни производителот нема решение како што читам по странскиве форуми, едноставно им ги менуваат телефоните со нови.http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3734&idPhone2=3704после големи компарации, го нарачав LG -то...
ваше мислење ве молам !
само за овај модел или општо за сите?Oк е LG-то само пази има многу што се жалат од него поради Screen bleeding - се појавуваат линии и дамки на екранот после извесно време на користење. За овој проблем ни производителот нема решение како што читам по странскиве форуми, едноставно им ги менуваат телефоните со нови.
Mozebi master reset ke ti pomognesamsung e590, од прен некој ден почнува да ми јавува порака " card memory full " кога ќе ја избришам ме носи во пораки. Пуна е сим картичката 40/40 а имам многу место на телефонот слободно, ова претходно ми го нема јавувано иако 95% од времето што го имам користено симот бил полн. Идеја да го решам ова?
imam nokia e75 , koristen 5-6 meseci , se e vo red samo nsto baterija ne drzi voopsto , 10 casa najmnogu , baterija kako sto znam ne se poprava , i prasuvam dali nekoj znae kolku cini edna nova baterija ?