Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Добар избор си направил,ЛГ прави добри и квалитетни андроид телефони,овој што си го одбрал е еден од најдобрите,мене лично многу ми се допаѓа,а има и добри спецификации.
Со среќа да се служиш,нема да се покаеш.

Мислам 99% дека неможе да работи на наша мрежа
Хмм телефонот е на GSM network така да има слот за сим картичка, меѓутоа го немам сретнато овој телефон никаде во Македонија па затоа прашувам. Дали си имал искуство со ваков телефон или?
Јас сум оптимист за овој телефон и мислам дека нема никаква причина зошто да не работи во Македонија доколку истиот биде unlocked. Дали некој стручен може да ми одговори на прашањето? HTC Inspire 4g дали би работил во Македонија и колку би му се движела цената? Фала

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3734&idPhone2=3704 :) после големи компарации, го нарачав LG -то... :) ваше мислење ве молам !
Oк е LG-то само пази има многу што се жалат од него поради Screen bleeding - се појавуваат линии и дамки на екранот после извесно време на користење. За овој проблем ни производителот нема решение како што читам по странскиве форуми, едноставно им ги менуваат телефоните со нови.

Oк е LG-то само пази има многу што се жалат од него поради Screen bleeding - се појавуваат линии и дамки на екранот после извесно време на користење. За овој проблем ни производителот нема решение како што читам по странскиве форуми, едноставно им ги менуваат телефоните со нови.
само за овај модел или општо за сите?

Па мислам сите, поновиве - андроид, зборам за 4 до 4+ инчните екрани. Е сега има и такви што немаат никаков проблем, значи - руски рулет. :D Јас сакав пред некое време да си купам LG Optimus 3D ама баш поради овие ствари се предомислив па си земав Galaxy S и сега за сега не се каам.

samsung e590, од прен некој ден почнува да ми јавува порака " card memory full " кога ќе ја избришам ме носи во пораки. Пуна е сим картичката 40/40 а имам многу место на телефонот слободно, ова претходно ми го нема јавувано иако 95% од времето што го имам користено симот бил полн. Идеја да го решам ова?

samsung e590, од прен некој ден почнува да ми јавува порака " card memory full " кога ќе ја избришам ме носи во пораки. Пуна е сим картичката 40/40 а имам многу место на телефонот слободно, ова претходно ми го нема јавувано иако 95% од времето што го имам користено симот бил полн. Идеја да го решам ова?
Mozebi master reset ke ti pomogne :)

Имам проблем со телефонов
Уклучив Самсунг Киес и ми побара firmware update, одобрив али на 60% од апдејтот ми се рестартираше компијутерот сам. После тоа пробав со firmware emergency recovery, овде па на 80% ми излага ерор
И сеа неможем да го уклучим телефонот. има решение ?

Кога на картичка од One ќе го ставам телефонот да не бара автоматски мрежа, значи мануелно да биде, станувам недостапна и тоа веднаш. Кога ќе вратам на automatic, пак сум достапна. Со картичката од Vip немам такви проблеми. Што е работава со овие?

imam nokia e75 , koristen 5-6 meseci , se e vo red samo nsto baterija ne drzi voopsto , 10 casa najmnogu , baterija kako sto znam ne se poprava , i prasuvam dali nekoj znae kolku cini edna nova baterija ?

imam nokia e75 , koristen 5-6 meseci , se e vo red samo nsto baterija ne drzi voopsto , 10 casa najmnogu , baterija kako sto znam ne se poprava , i prasuvam dali nekoj znae kolku cini edna nova baterija ?

Не верувам дека е до батеријата, пробај со нова мада сигурно има нешто што троши струја ...

Дали може некој да ми каже и да ме упати каде да најдам микрофон и звучник за LG KP 500 Cookie Fresh или да ми каже некоја мобилара каде што поправаат ваков тип на телефон и колку чини?
Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom