Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
не знам дали треба да пишам тука,али сакав да го прашам Некрофилија, колку кошта батерија за самсунг е300 кај тебе,или воопшто во Ск? телефонов е стар околу 2 години,батеријата е малце подуена дури,и мислам дека е време да се смени...

ај утре ке ти кажам до 18часот дали имам иначе ако имам 300 денари е на водафон 400 на самсунг лц телеком.

имав ваков на сервис пред неколку недели и знам дека и батеријата беше малце зезната и му најдовме на човекот ама 2 недели чекаше...

само кажи ми дали вака изгледа формата и контактите од батеријата

sa-bst2518se-gross.jpg

кхм... :raz:

е300, е310 и е330.
шо да ти кажам... чекај одговор до вечер, кажи ми во германос, мобиклик, д3мобил, аск4мобилнет, зизмобил, мегамобил, мобибуп или мобеликс имаш прашано?
барем според нив да се ориентарам ако ја имаат сигурно и ја би ја имал, ако можат да ја нарачаат тогаш и јас можам да ја нарачам, ако ја немаат тогаш да се помачам да пракам мејлови до турција.

Necrophilia напиша:
кхм... :raz:

е300, е310 и е330.
шо да ти кажам... чекај одговор до вечер, кажи ми во германос, мобиклик, д3мобил, аск4мобилнет, зизмобил, мегамобил, мобибуп или мобеликс имаш прашано?
барем според нив да се ориентарам ако ја имаат сигурно и ја би ја имал, ако можат да ја нарачаат тогаш и јас можам да ја нарачам, ако ја немаат тогаш да се помачам да пракам мејлови до турција.
прашав во една продавница тука,400денари беше,ме интересираше колку е кај тебе....

Dzish напиша:
Зависи каков. Имам SonyEricsson k750i и имам за него bluetooth месинџер. Само треба и другиот да го има (за различни модели е различен и се симнува од интернет па со кабел во телефон) за да прави муабет со мене во bluetooth опсег. А за преку интернет незнам.
А да не знаеш од кај да го симнам овој за кој збориш?

NIppI напиша:
прашав во една продавница тука,400денари беше,ме интересираше колку е кај тебе....

па ти кажав цена или 300 или 400. :toe:

Necrophilia напиша:
за симбианци знам дека сигурно има, пред некој ден ми побараа и за јава али не верувам дека постои такво нешто... кажи за што модел поточно ти треба или што поточно те интересира и кој месинџер го сакаш па ке глеаме да ти помогнеме...
Абе јас имам Sony Ericsson W810i, а на другаров е Nokia 6280. Мислам дека е за на интернет(од космофон му земале 150 ден.)

како и да е денес до 17часот ке ти кажам каква имам од 300 или од 400 денари.

Iam dve motoroli v360 dvete mi se so memoriski karticki ednata preku usb kabe, kartickata e naoga kako "g" i ne mora da se gnjavam preku program za klavanje sliki pesni,, za razlika od drugata koja ne e naoga kako "g" tuku se mora preku programa!Dali se mesti i tata da e naoga taka ili so e rabotava???

LaV4E напиша:
Iam dve motoroli v360 dvete mi se so memoriski karticki ednata preku usb kabe, kartickata e naoga kako "g" i ne mora da se gnjavam preku program za klavanje sliki pesni,, za razlika od drugata koja ne e naoga kako "g" tuku se mora preku programa!Dali se mesti i tata da e naoga taka ili so e rabotava???

имаш опција во менито кога ке ја конектираш со кабел како сакаш да ти го наога телефонот, дали како мемори стораџ, како мобајл дивајс или таму незнам нешто трето како ремоут за слики.

40977.jpg

Dali Neonode n2 go ima na nasiot pazar i ako go ima dali nekoj znaj kako se dvizat cenite?

не, а и не верувам дека некогаш би се продавало како некој нормален телефон.

pa citav deka ova e evropskiot konkurent na iphone, zatoa prasuvav si rekov kaj nas da ne dojde, mislam nekogas kaj da e za pola godina godina mozi ke dojdi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom