Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може да ми препорачате мобилен телефон до 3.000 ден. на пост пејд да можам да користам интернет и месенџер да се инсталира. Ако постои ваков, пишете.

Однапред Благодарам:smir:

Друже ти најубаво да си појдеш во Вип,Т-Мобајл или Космофон и таму да си прашаш, таму најубаво ќе ти објаснат.Инаку мислам дека за тие пари можеш да земеш супер телефонче во доверба24.

http://i332.photobucket.com/albums/m335/phonerator/im008.jpg
може ли да ми кажете како се вика овој модел на Нокиа?

5500 :helou:

a be igricki nekoi kaj da simnam i da gi stavam preku USB u mob ne da gi siminjam od mob preku internet ako znae nekoj neka kaze :smir:

a be igricki nekoi kaj da simnam i da gi stavam preku USB u mob ne da gi siminjam od mob preku internet ako znae nekoj neka kaze :smir:
Модел на мобилен?:)
Да знаеме какви игри да ти дадеме, за симбиан, виндоус мобајл или само за јава.:helou:

sonyericsson w200i пробав со zedge.net ми ги дава во јад формат и кога ке ги ставам во мобилен не ми ги покажува воопште некоја друга страница??

sonyericsson w200i пробав со zedge.net ми ги дава во јад формат и кога ке ги ставам во мобилен не ми ги покажува воопште некоја друга страница??
Кога одиш PC Download ќе излезе едно и избери Download JAR и кога ќе се слегне префрли го на мобилниот.

ги ставаш во мобилен во Other фолдерот, преку фајл менаџерот на телефонот одиш во тој фолдер, кликаш на фајлот и ти бара инстал - инсталираш и потоа во гејмс или апп си ја играш играта.
на форумов имаш околу 30.000 јава игри за тој сониериксон, само помачи се да ја најдеш темата, пред неполн месец е отворена, што значи на првите 2 страни треба да е.

На LG KE600 не работи флетот. Дали има во МК некаде да се смени, и колку време и пари е потребно. Некро би требало ти да знаеш за ова,еден другар утре ќе иди во Ск па ако е изводливо пиши каде е сервисот. Фала :smir:

Супер.Кажи ми само адреса или упатство каде да дојдам утре,и за колку време ќе биде готов телефонот.и телефонски број од сервисот ако се загинам евентуално :P

Од каде можам да симнам MSN Messenger за Sony Ericsson k510i? И како да го инсталирам?

Дали сите телефони т.е. поновите пр. Самсунг е200 може да има интернет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom