Пост WoW синдром

• Креатор на темата Креатор на темата Blacks
  • Време на започнување Време на започнување
B

Blacks

Гостин
Одкога престанав да играм WoW не сум заинтересиран за ниедна игра а пред да почнам да играм WoW со душа чекав да излезе некој нов наслов. Има ли овде некој поранешен "Воваџија" koj што го имал истиот проблем и нека каже лек. Дали е ова само фаза или засекогаш ке бидам отрпнат?!?!

Еднаш Вовер - засекогаш Вовер.
Нема веќе компјутерски игри за тебе, префрлај се на ДНД:))

Одкога престанав да играм WoW не сум заинтересиран за ниедна игра а пред да почнам да играм WoW со душа чекав да излезе некој нов наслов. Има ли овде некој поранешен "Воваџија" koj што го имал истиот проблем и нека каже лек. Дали е ова само фаза или засекогаш ке бидам отрпнат?!?!

А мора ли да е WoW ефект? Кај мене сличното е од кога ја зедов The Orange Box. Немам скоро ништо од игрите во 2007/2008/2009 играно. Damn "Team Fortress 2" :pos:

А и јас сум поранешев вофаџија... И ми недостига играта многу. :cry: Ама некако издржувам со тоа што сум онлајн по цел ден на Team Fortress 2. Again, damn the game. :pos:

исту курац и мене ми се дешааше.ќе помине сеа почнав да се опуштам

58_20wow970.jpg

:pos2:

А што правиш во слободно време?

Се мучиш да најдеш земена за вов али ко шо гледам не ти успева:vozbud:

Кај мене лекот дејствуваше само неколку месеци после аееее. Очаен WoW играч сум и имав проблем кога го апдејтував пачот во 2.4.3 и ми даваше некој ерор незнам шо и така полека полека си заглавував на тбц. Па кога испадна WoTLK се повеќе и повеќе се намалуваа серверите на тбц. После една нервоза кога ме фана реков мора да ја најдам WoW :pos2: и донесов одлука и отидов во интернет кафе за да ми ја изрежат WoW. И сега сум не така среќен WoW играч пошо па ми прави некои проблеми

кога ќе се логирам и нормално си бирам херој и стискам ентер. И чекам тоа да се наполни за да можам да играм. Ама тука е ебата (се изв :kesa:) пошо чекам најмалце 15 20 минути да се наполни и 50/50 се шансите да влезам. Некогаш ќе дочекам да се наполни па ќе ми се појави ју хеф бин дисконектед фром д сервер и имам сменето ајле сервери си викам да не е до тоа али не е !!! Некое чаре да не има :toe:

женска нешо?
или курва... озбилно
барем со секс да е опседнат човек е поразбирливо

Играв порано вов, но на денот пред да излезе експанзијата за 60+лвл се откажав.
Не видов поента зошто сето тоа време што сум го вложил во вов-нешто окулу 1година- да падне во вода и се од почеток да правам. :toe:

После откажувањето немав желба за ниту една игра, вкучувајки ја и вов. И од тогаш(пред 2години му доаѓа така нешто) до денес само неколку пати сум изиграл на приватен сервер вов, преку другари само да видам што се случува во новиот дел, и не ми остави впечаток.

Сега не така често играм доТа, само да останам колку-толку гејмер. :)))

п.с Blacks кој е твојот проблем сега, конкретно?:))
како што те разбрав, ти си не си заинтересиран за ниту една игра освен вов сега?

Izgubiv volja za igranje otkako se otkazav od WoW. A za WoW razmisluvam samo onaka od navika...

Izgubiv volja za igranje otkako se otkazav od WoW. A za WoW razmisluvam samo onaka od navika...

Да не си ти изгубил волја за играње бидејќи имаш малку послаб компјутер?

Бидејќи тоа е честа појава,не може да се игра нешто на High и Ultra-high,па се губи волја за играње на истата игра.
Мене ми се случи тоа со CoD 5.

Back
На врв Bottom