Пост на кој сте се изнасмеале

Мугуруза го освои Пекинг, ова е нејзина прва титула на Premier Mandatory турнир, што е еквивалент на мастерс турнирите во машка конкуренција. Од понеделник ќе биде четврта на ВТА листата. По евентуалното заминување на Серена за година-две, очекувам Мугуруза редовно да биде топ пет играч, а често и да биде број еден во светот. Има висина, има силни удари, не е глупава за женски стандард, и има одличен тренер.

:D:D:D

:popce::pos::pos:
2.JPG

Ауууу,последните 5-6 страни:cuc::cuc::cuc:
Изветраниот,Вори,Сунгерот,Мстелт...Све је постаo пепео и дим.

едно време во Калчо лигата ( незнам дали и сега е така), имаше правило секое коло еден од јаките мора да изгуби од слаб ... тоа не влиаеше на меѓусебниот однос на табелата и се поштуваше... но се разбира, треба да знаеш која од тие уталмици ќе заврши со висок коефициент, или ако има са,о 2-3 такви утакмици сите да ги играш синглои

Греота е овој лик да не биде забележан на форумот. Мислам дека има истресено најмногу глупости по пост од почетоците на Кајгана.

Греота е овој лик да не биде забележан на форумот. Мислам дека има истресено најмногу глупости по пост од почетоците на Кајгана.
Ликов е скрос одвеан. На темана за здравствени скандали, девојче починало за 2 саата откако било на нозе, дедово пастира некои скандали во Црна Гора како прошле демек неказнето. А утреден може за внука му да се работи. Да му се згади на човек. Исто како што треба минимална старосна граница за на форум, треба и максимална.

Дедо во 2 по полноќ на форум :vrtioci: Којзнае каков напатен 20-30 годишен лик се крие зад профилот. :kafence:

Сеа некој ќе рече не е за смеење ова и ја сам сум го поминал, ама јебига неможам се мрднав од смеење :pos:

"Епа знам ама тешко ми иде контролата над мислите многу опсесивни ми се тие за смртта и за болестите. Не знам на што се должи тоа а и се нешто налетувам на такви зборчиња такви вести све поврзано со смрт знам дека сам ги привлекувам ете и во кајгана психолог искоментирав и лајк ми ставил некој со ник "смрт на пајаци." Све нешто со смрт поврзано а кога ќе видам така и одма помислувам такви работи како да ме гони смртта а знам дека јас со мислите привлекувам али неможам да ги контролирам ете.:place:
Тука ако има некој со вакво искуство добро би било да ми каже како ги контролира мислите, дали пие нешто или препорака за добар психијатар"

JAS POVEKJE NE DEBATIRAM ZATOA STO ADMIN SE AMATERI...

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom