Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Сме потпишале некој плад романец за 100 хиљади еура.
![]()
Не дава чичо 11м туку 10.9м, со тие останати 100к романецот го купивме!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сме потпишале некој плад романец за 100 хиљади еура.
![]()
Не дава чичо 11м туку 10.9м, со тие останати 100к романецот го купивме!![]()
Едина позитивна страна е тоа што знаеш дека доаѓа во добар клуб и дека во иднина огромни се шансите да заигра за Реал или Барса.
Многу добар клуб, пичку матер.
Кур бара у Ливерпул
Добро бе, вие имате требел.
Кој те ебел?
Јас ли сум ти криф што тој мртвиот тренер ти се пали на Балотели?
Море сепса да фати да му се ебам женичето у пичка
Не сака она грубо, повеќе била за мазење.
Кондогбија да му ја мази
Кур ми пукна Касаро со базенот озбилно, дури коа идам да се туширам очекувам да ми искочи од туш кабина и да рече ајде брате уште 30 круга, без цигари, дај една кригла млеко да мавнам.![]()
Што е тоа NTFS?
Тоа е датотечен систем. Оди десен клик на У-ЕЗ-БЕ-ТО и одбери формат.
Потоа барај ntfs под file system (можеби пишува дебел, дебел 32).
бивш дебел го заборавив...Прво малку спе-лу-ва-ње...
.., а потоа и последици од јадење на тастатура...
![]()
Ееее овој нашиов хахахахаа крв да му ебам у Еквадор ја однесе топката.![]()
Се умеша и Стеф, со што рапидно се интензивираше драматичноста на целиов настан:
![]()
Helicopter DIckГо иам еднаш замафтано на стадион пред противничка трибина,, се важи то?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\Анј нолим ве не сшпоредувајте чех со Оспина, мисдлам не бидете нутави разликата е очигледна, Че х е каде-касде подобар голман у од оСпина ,а па шо ска нека биде.
Мѓеу другоѕото честито конечно солиден траНССДФЕР НА КОМШИИТЕ ОД араЕЕСНАЛ
мЕЃУДУГУРУЅОТО челзИ ЕПАК ЌЕ БИФДЕШАМПИОЈНИУО.
22 СЕЊРИКУНДИ АЈ ЌЕ ПОЧЕКАМИЕ А ТИ ПИЧАКМА ТИ МАТЕР ЧЕ СТАНЕШУ ЛИ У 5 У ПОЛ ЗА НА АВТОБУС У СКОПЈЕ НА РАБОТА ЕБАТЕ БЕЉѐА
Bas ubavo im tekna ova so palmive, da ni ja razubavat okolinata i da ne` napravat poneobicni od sosedite so cista kontinentalna klima (Srbija i Bugarija).
Zasadenite palmi se od vidot Trachycarpus Fortunei koj poteknuva od subtropskite umereni podracja na juzna Kina so nadmorska visocina od 100m do 2400 m i izdrzuvaat temperaturi do -20C, no ne im odgovaat mnogu visoki temperaturi. Ovaa palma bi trebalo da e idealna za odredeni delovi na Makedonija, pred se` za Ohrid i Prespa.
Inaku, palmava za prv pat vo Evropa pocnala da se zasaduva kon krajot na 19 vek i pointenzivno vo 20 vek, vo Francija, juzna Anglija, Italija, Hrvatska, Slovenija (Istra), Spanija. Kolku samo nie kasnime so trendot na sadenje palmi, iako istiov vid na palmi veke polovina vek go ima vo Ohrid i ohridskite sela od Sv. Stefan do Ljubanista, kako i jugoistocna Makedonija (Dojran, Gevgelija, Bogdanci i Valandovo).
Добро, барем писмен сте вработиле во штаб да ви куца текстови.
Не оти ме изнасмеа, ама не знаев каде на друго место. Oвој Волтава гледа цел живот спорт и пак врска нема од ништо.Кој беше оној пред некоја година, Алмагро мислам коа ги рашутира тоа рекламите, нога му искрши на судијата па никој не рече сељак бил, домашно воспитување или спорт за богаташи било.
Де Брујне доека играше у Челзи шитураше дете што задржаваше враќање на топка, Харт у ЛШ го давеше тоа детето позади гол за истата причина.
На другар ми, еден негов школски од средно му пишал на фб ај брат да пијаме кафе имам да ти кажам нешто ќе ми бидиш благодарен, а не се пишани 5 години. И ми се јавува другаров, абе овој вака ми рече а у, и си направи филм дека овој ќе му мести некоја женска, не може да го бара за друго и да му рече дека ќе му биде благодарен ако не е за женска, или преку сила за некоја работа ама шо работа не се видени одамна, а и не се нешо блиски. Значи за женска местење е гарант.
И му викам ај јави ми се ко ќе завршиш да ми кажиш за шо те бараше школскиот. Ми се јавува после 2 сати накурчен „абе да го ебам полиса ми продаваше"![]()