ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.936
- Поени од реакции
- 44.568
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Postoi li nekoj program sto ke moze Kaspersky Anti-Virus sam da se apdejtuva?
Microsoft Office Word. Симни го можеш и видеа да гледаш на него![]()
Мислиш дека не е на власт?
Ќе ти ги побара даноците кога ќе дојде.
Прашање е и дали ќе успееш да го видиш ако не си ги платиш додека си жив..
Нема да дојде Ное.
Исус ќе дојде со Меч и Ангелите кој на се што диши,живо и мртво ќе му се суди,
Кај го бива јагнето да се шета со Меч, па уште и даноци да ми бара?! Исус е хипи пиченце, ќе ме гњави со проштевање, љубење и слични глупости. Татко му, пак е друга приказна, тој ако дојде, сите девици ќе ги поебе на судниот ден.
превод
Ели како си!?
Како се децата!? Мајка ми како е!?
Слушам многу шрљаш.
Кога ќе се вратам дома ќе те убијам!
Поздрав Крсто од Германија![]()
браос ај сеа ова
![]()
Морам да ја напишам случкава со ОНЕ...ми беше исклучен интернетот и бев да си ги подмирам сметките...платив што платив, и ми рекоа ќе ми биде пуштен интернетот после 2-3 часа отприлика...одам дома, поминаа 5 часа и уште ништо...се јавувам во центарот за грижа на корисници и им кажувам што е проблемот, они пази ги ми викаат `гледаме дека сте платиле ама ни треба доказ, прати ни слика од фактурите на мејл`..е викам како да ви пратам кога немам интернет? Која им беше логиката не ми е стварно јасна...за на крај да ми кажат `приклучи се од некоја друга мрежа и прати ни го доказот`![]()
Какви школски сум имал, ова беше појако од бисери од училишните деновеДај бе перманентно банирајте ги овие ситни душички, не сме ФФМ или КФМ да ги толерираме. Воведете таму гласовна верификација, кој ќе може да ја изговори буквата Х да може да се регистрира, останатите нека протестираат пред влада.
Ова за пс во алманахКакви школски сум имал, ова беше појако од бисери од училишните денове![]()
Ова не е ништо, Зоки Фаци со челото може да сопре противтенковска граната.
вие со утепување од местење се тресевте за 3то место како тинејџерки на вибратор
па зато и прашвав, 3 дена од ко го зедов, поќе време поминав во ВЦ отколку во вежбање...
Ти си во најлоша ситуација. Оти, нема ПЛ, а нема ни јаболка за берба. Тракторчето твое Тома Винковиќ е зарибано на средсело Подмочани (твоето матично село) и сега твојот мизерен живот во твојата четврта деценија од животот се сведува на „ја не би им реплицирал на нив“ откако смени 67 никови, од кои „пола ти се позајмени“ од “девојки“ кои не постојат, или пак, постојат ама се заглавени во времето и просторот, ко тебе, и ко тракторчето твое, Томаа Винковиќ.
ManUre
Од Сепи ако има поголем клошар јас главата ја сечам. Од Фиренца е, таму до 4 е на риби а од 5 има тренинг.
Oh you, мајка ти од секогаш била интернет сензација.
донеси ја мајка ти, неа ќе ја "банира"
Мајка ти апа куриња ко улава.