- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.971
- Поени од реакции
- 9.597
Дортмунд 2ка или 3+ шо викате ? што и да изберам ке погрешам а едноставно мора да ја играм утакмицава![]()
А да си ја играш ГГ најпаметно ќе ти е,Реал ќе го брка резултатот од 4:1,а Дортмунд ќе се потруди да го задржи водството,така да убеден сум дека ќе падне гол и од едната и од другата страна.
За утре мислев со дизелдорф
Вака Дортмунд утре ќе игра без својот капитен то ес Sebastian Kehl,а најверојатно ќе одмара уште неколку играчи,така да оваа утакмица ти е ризична или јас кога би ја играл би ја играл од 0-2 гола,оти во сите наврати изиграле 0-0 или 1-1 и оделе на продолженија,затоа ако веќе мораш тогаш ќе си ја играш од 0-2 гола во Sportlife,оти таму нема продолженија.
Пак ќе се повторам утакмицава ти е ризична оти Дортмунд не игра во полн состав а доколку играше во полн состав,јас слободно ќе ти речев да ја играш не двојка не 3+ туку комбинација од двете двојка со 3+,али пошто Дортмунд игра со втор состав и плус гости незнам неверувам дека ќе се паднат многу гола,а не е исклучена можноста и да изгуби Дортмунд.

А само неколку саати пред то убо му реков
ептен се префорсира за овој кус период па почна и неповрзани работи да кажвитДиши малку, олабај се премногу се возбуди