Пост на кој сте се изнасмеале

Дортмунд 2ка или 3+ шо викате ? што и да изберам ке погрешам а едноставно мора да ја играм утакмицава :mad:

А да си ја играш ГГ најпаметно ќе ти е,Реал ќе го брка резултатот од 4:1,а Дортмунд ќе се потруди да го задржи водството,така да убеден сум дека ќе падне гол и од едната и од другата страна.

За утре мислев со дизелдорф

Вака Дортмунд утре ќе игра без својот капитен то ес Sebastian Kehl,а најверојатно ќе одмара уште неколку играчи,така да оваа утакмица ти е ризична или јас кога би ја играл би ја играл од 0-2 гола,оти во сите наврати изиграле 0-0 или 1-1 и оделе на продолженија,затоа ако веќе мораш тогаш ќе си ја играш од 0-2 гола во Sportlife,оти таму нема продолженија :eek::pos: .

Пак ќе се повторам утакмицава ти е ризична оти Дортмунд не игра во полн состав а доколку играше во полн состав,јас слободно ќе ти речев да ја играш не двојка не 3+ туку комбинација од двете двојка со 3+,али пошто Дортмунд игра со втор состав и плус гости незнам неверувам дека ќе се паднат многу гола,а не е исклучена можноста и да изгуби Дортмунд.
:pos::pos::pos:
А само неколку саати пред то убо му реков
Диши малку, олабај се премногу се возбуди
ептен се префорсира за овој кус период па почна и неповрзани работи да кажвит

А само неколку саати пред то убо му реков

ептен се префорсира за овој кус период па почна и неповрзани работи да кажвит
Ти батка бааѓи дебилен ми гледаш кога реков нема продолженија мислев не важат продолженија,така да во случајов ти не правиш никого глуп освен себеси.

spoilerlr.jpg

бегајте кријајте се :pos:

И еден ден во врска да биле, раскинување по фб,смс и слични глупости ма ај ти се молам.Ќе му каже во лице вака и вака и крај.Имав слично искуство,дебилката ми напиша цел есеј на мобилен,6 пораки :facepalm:.Јесда едвај 3 месеци идевме али и отидов у школо,и кажав два-три збора за културно понашање,и чао пријатно,те каснав ли,те изедов?Ако е жена има право да се понаша ко пизда?Јок.
:pos:

А и оној копиљон Филип Петковски, на клупа беше, и се врти накај публика, ваљда се знаеше со тие, и ги прашува, Џоковиќ води?
Екипата во која што игра се бори за опстанок, а он се интересира за обложување.
КРАЈ :pos:

Репликата на dragonsky

Стварно, зошто голем дел овде ги мразите Стоук? Бидејќи не играат како останатите ваши мали екипи, туку се бранат и се тепаат на теренот? Не гледам ништо лошо во тоа, мене баш ми се симпатични Стоук. Тоа што го прават тие е знаење :icon_lol:.
Пошто секад коа играме против нив ми е страв да не му скршат нога на некој наш играч. Да играте вие против нив ќе видиш како е да те фаќа паника на секој клизач нивни, вака ко што навиваш за тим кој тешко дека некад ќе се соочи со нив лесно е да кажеш...
Тоа што го кажа Рики и зошто имаат ретардирана фан база која иде на стадион само да ја вреѓа опозицијата а не да пее песни за клубот.

Пример, играат против Астон Вила им пеат „You are just a shit Bromwich Albion“, а кога ќе играат против ВБА ќе пеат „You are just a shit Aston Villa“. И ај најди им го паметот.
Па овие во Македонија да дојдат министри ќе станат.

Планирам да купам точак од Вучко, точакот беше добар на изглед, само незнам што марка беше, знам не беше Scott, а на S беше марката. Иначе точакот беше 19 илјади и нешто, а беше со тенки гуми, дупли бандажи, автоматски мењач на брзини, Shimano брзини или кочници, ама немаше диск. Продавачот викаше, брзо точаче, иначе 21 брзина. Се исплати ли за тие пари?

Видов една кола изгледаше добро на изглед ама не ја памтам марката, моделот, ниту пак годината. Знам имаше врати, тркала и шофершајбна. Околу 2-3к беше цената не се сеќавам точно. Црна по боја, или можда плава... знам не беше зелена. Вреди ли за тие пари?

Вака, овој највеке одговара :http://www.vuckocompany.com.mk/index.php?l=product_detail&p=395
Само финтата е што, не е толку шарен, и има тенки гуми.

Исто така личи и на овој : http://www.vuckocompany.com.mk/index.php?l=product_detail&p=386

Само што нема диск.
...исто и мојата кола. Личи на овaahttp://www.streetsblog.org/wp-content/uploads/2007/09_17/frontalview.jpg
Само што не е толку голема и темна.

Повеќе личи на оваа http://davidszondy.com/future/Flight/convaircar.gif
Само што нема крила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom