Пост на кој сте се изнасмеале

Овој дечково со темата за регистрација ми го направи денот, најсериозно, ауу смеење :icon_lol:

Знаев дека некој ќе го стаи типов тука. Го мочав на смеење кога му ги читав постовите lol

Еве зашто ја сакам темата за Љубовни проблеми. Ми го продолжува животот.

Troll,I bet on it.

Тема е не е пост и темата си е на место само јбг dirty mind имам :sekss:
fvi4hj.jpg
:vozbud:

Сега пред 10 минути го прочитав... " Luge mi treba pomos!!
Imam drugarka koja so svojot decko imase analen seks,bez zastita,no ne svrsi deckoto,seuste ne e skinata no stravuvaat od toa da ne zatrudni ve molam pomognete... " ... Значи да незнае човек дали да плаче, или да се смее.

Сега пред 10 минути го прочитав... " Luge mi treba pomos!!
Imam drugarka koja so svojot decko imase analen seks,bez zastita,no ne svrsi deckoto,seuste ne e skinata no stravuvaat od toa da ne zatrudni ve molam pomognete... " ... Значи да незнае човек дали да плаче, или да се смее.

Многу знаеш ти со твоите 17 години. Секој знае дека преку анален секс се забременува...

АРРРРХ!!!!!!...I cannot believe my eyes!

Мислам...АЛОООО...Луѓе од образование...инспектори...читајте!

Не ми се верува што се им се врти на луѓево низ глава...ебате американците ебате...дамбетер сме!

Многу знаеш ти со твоите 17 години. Секој знае дека преку анален секс се забременува...

Не ми се верува што се им се врти на луѓево низ глава...ебате американците ебате...дамбетер сме!
Да се врати образование за учениците. На протести, одма!

Ауу... па случајно да не може да се забремени од анален секс?
И чисто информативно, доволно си знам за моите години. :kafe:

Ауу... па случајно да не може да се забремени од анален секс?
И чисто информативно, доволно си знам за моите години. :kafe:

Секако дека може сине,одма да и кажеш на девојката што имала да се напие рицино да ја спотера за по надвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom