Последниот денар

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Еееј поим неам!Пред извесен период ми се деси да си ги заборавам парите,освен оние за час математика и така нервозно си одам накај дома и имав уште бедни 20 денари во џеб и му ги дадов на циганчето што одеше од почеток од трговски до југодрво со мене,за друштвото де!Барем него го израдуваа!
А вака...хммммм...зависи колку парички имам...баксуз сум ама ете последна надеж и у Астра,па може ќе се посреќам,брзи пари хехехехе...шала (или не,сеуште не знам).Незнам стварно незнам,ќе ми биде жал да си ги потрошам беее!

Ќе уплатам у кладилницата да земам некоо пара после да има за се :):):)

strogo na pijanka,zaminuvaat moite posledni pari.

Абе да ви кажам јас сум многу голема циција.Поголема од мене нема. Ама сепак, последните пари би ги дала некому. На некој бездомник на пример, па што биде нека биде. Белким на добро ќе иде (ова за општо последниот денар) ;

А за последниот денар во моментот-ништо нема да направам, ќе си го зачувам.

Нема да ги трошам,ќе ги зачувам,па последни се :nesum:

Pa samo da vi kazam ne sum hronicen pijanica ama verojatno za pienje ke gi dadam :) So drusthvoto...

Btw, samo da kazam deka davanje na posledniot denar vo kladilnica e najtezok idiotizam za mene...
No heart feeleings kladilnicari...

So posledniot denar go kupuvam toa sto vo toj moment mi treba-za toa potoa:toe:

Со моите последни пари би отишла во шопинг и би си купила нешто убаво. :pipi:

За kit-kat :)
И тоа многу често ми се случува ова! :)

Дур бев мал и зелен последниот денар т.е неколку денари ги тришев в кладилница со надеж дека ќе ги умножам :pos::pos::pos: а сеа ко пораснав ак стигнам до последен денар леб ќе си купам :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom