Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
40 Days 40 Nights... Интересно Филмче

bucket-list-poster.jpg

Дефинитивно нема уше еднаш да се роди глумец како Џек Николсон.

Кловерфилд, и Џуно по тој редослед...

Првиов беше многу лесен за рецензирање, спари ги Годзила и Blair Witch Project = Cloverfield

Во вториов ме воодушеви одличната глума на младата актерка Ellen Page. Заслужена номинација за Оскар во секој случај.

Кловерфилд, и Џуно по тој редослед...

Првиов беше многу лесен за рецензирање, спари ги Годзила и Blair Witch Project = Cloverfield

Во вториов ме воодушеви одличната глума на младата актерка Ellen Page. Заслужена номинација за Оскар во секој случај.

На која програма ги даваа?

Малце е рано да ги даваат по телевизии.. интернет поверојатно (=

Го изгледав Cloverfield во DVD верзија.. многу ми го подобри впечатокот што го имав стекнато со гледање на таа гадната кино-верзија. Добар е филмот, и уште еднаш - лекција за Холивуд како да ти се вратат вложените пари 7-кратно.

П.Овердрајв из рајт :wink:

Ги симнав од Замунда, бугарскиов торент тракер каде што имаше и кино снимка од Кловерфилд меѓутоа знаејќи дека филмот е преполн со визуелни ефекти причекав двд рип.

Love in the time of colera
Zazaliv so lupnav tolku pari na filmov iskreno!

Малце е рано да ги даваат по телевизии.. интернет поверојатно (=

Го изгледав Cloverfield во DVD верзија.. многу ми го подобри впечатокот што го имав стекнато со гледање на таа гадната кино-верзија. Добар е филмот, и уште еднаш - лекција за Холивуд како да ти се вратат вложените пари 7-кратно.

:vozbud:Помислив на телевизија ги давале :vozbud::kesa:

Flawless со Деми Мур, супер филмче, со супер приказна.

The Forgotten
По препорака во еден пост на IOsonoINTERISTA
за мистерија. Супер филмче.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom