Мене лично одсекогаш ми се допаѓала глумата на Вин Дизел, па така и во овој филм, изиграва нешто Bad Boy . Добра приказна има филмчето, не се кажува тоа во филмот, но ми изгледа како да е во време на нова Студена војна. Некои елементи замислени од иднината ми се допаднаа, некои не, например колите се исти како денешните, ама баш исти Land Rover, Hammer итн.
и јас го гледав овој
а инаку го гледав и Win a date with Tad Hamilton , го имам гледано и претходно, ама сепак, љубител сум на романтични филмови и не ми сметаше што го гледав повторно
Texas chainsaw massacre the begining. Глуп филм со најлузерски крај. Типката конечно си го спасува газот и бега со кола и коа лепотанот од позади седиште ја тестира пилата на невестава(крваво)
When two married business executives (Owen and Aniston) having an affair are blackmailed by a violent criminal, the two must turn the tables on him to save their families
Donnie Darko. Сеуште не можеме да се согласиме со пајташите што уствари се случи. Добар саундтрак, одлична режија. Заебан филм, од оние што можеш да ги гледаш по неколку пати и секој пат да откриваш нови детаљи.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.