После разделба... пријатели нели?

• Креатор на темата Креатор на темата CuCeNcE
  • Време на започнување Време на започнување
хахаха до вчера сме биле партнери а сега другари или пријатели??во овој вид на пријателство не верувам затоа што има доста хемија хахахахахахах да на фц приајтелчина да си се манијачиме хихиихих може

хехе па во најголема мера и тоа и се случува, као демек другари сме, ама шо викаш има некоја хемија и ќе си се мањачиш само ако не повеќе :)

никад. не сакам да имам "пријателство" со бившата .

не верувам ни јас меѓутоа еве сме пријателчиња меѓутоа само на нет затоа што јас така сакав...меѓутоа знам дека тоа нема да биде за долго ...

Фаза 1. - Рековме дека ке сме другари засекогаш
Фаза 2. - Почнавме да се проваѓаме на улица
Фаза 3. - Тотални странци

Зависи од која причина била разделбата...За Љубов се потребни 2ца, ако едниот сфати дека не го сака другиот тогаш тие може да се разделат и да продолжат да бидат пријатели, а ако се разделиле заради неверство ондак мислам дека тој што бил неверен не би имал храброст да го погледне другиот во очи!

Зависи на каков начин сме прекинале ... со некои се имам само на здраво, а пак со некои не се ни погледнуваме.

Зависи какви ви биле односите, зависи од начинот на кој што сте ставиле крај на вашата врска...зависи и од самата личност.:icon_lol:
би рекла дека мали се процентите за пријателство после разделба, но што знам ваљда пошто ми се десило нештото верувам дека е можно...

зависи од стањето какво е:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom