Insomniac
Evil Macedonian
Не некого ништо не му е погодено. Еве и мене ми пречи што во Македонија(Скопје) врија од администрација која ништо не работи а само ги троши нашите пари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сивило е кога ништо ново не се случува,како во нашиот случај.![]()
Ете бе субвенцијата од 2 денари за млекото ви ја респектирам како реална мерка корисна за производителите.Кажете нешто интересно ебаго,не да ми се фалите со бледи придонеси кој не можат ни да се наречат реформи.![]()
Prerodbata prodolzuva a realnosta e ova
http://dnevnik.com.mk/?ItemID=F730996CAD5C274BBA14C23054EBA938
muahahahahhahhaaaТоа е позитивна вест, кога ќе се вратат ќе донесат девизи од странство, и истовремено се намалува невработеност.
Толку разбирате од економија деца. :kesa:
muahahahahhahhaaa
zarem bilo koj iskusen majstor,elektricar,plockar so nad 40 godini saka da crnci vo Crna Gora,Hrvatska daleku od svojata familija i da spie na nekoj sunger tamu a ti tuka na kompjuterot od stabot da mi kazuvas za ekonomija
muehehhehehee
pa smesen si mi ,sledstveno ke se smeam , po ovoj tvoj posleden post se gleda kolku si nedodelkan, bezlicen i celo vreme so istite "neargumenti nastapuvas" pa duri i me narekuvas dete ,hahahahhahahhahhaaТолку разбираш.
ДА, очигледно сакаат, затоа одат. 1+1 колку се дете? Не туку се смеј како недораснат.
pa smesen si mi ,sledstveno ke se smeam , po ovoj tvoj posleden post se gleda kolku si nedodelkan, bezlicen i celo vreme so istite "neargumenti nastapuvas" pa duri i me narekuvas dete ,hahahahhahahhahhaa
Значи пак бев во право, епа шетај мали.
Ете бе субвенцијата од 2 денари за млекото ви ја респектирам како реална мерка корисна за производителите.Кажете нешто интересно ебаго,не да ми се фалите со бледи придонеси кој не можат ни да се наречат реформи.![]()
![]()
Едно прашање до „неутралните“...Што бара нашиот Претседател (кој треба да биде независен) на митинг на коалицијата Сонце?realen_07,од големо значење ќе ми биди твојот одговор...
ok ,moze jas da dodam 3 konkretni merki so gi zabeleza mojava familija
- 75 000 denari subvencija po hektar zasedena zemjodelska kultura, minimum za da te fati subvencija se 3 dekari
- vaucer od 200 evra za pc na apsolvent
- subvencija od 2 denara po predadeno kilo grozje
Тоа е позитивна вест, кога ќе се вратат ќе донесат девизи од странство, и истовремено се намалува невработеност.
Толку разбирате од економија деца. :kesa: