Portal

Намести се` на low.. баш и нема да ти прави голема разлика. Инаку имаш дупло повеќе рам и појака графичка од мојата, така да не би требало да ти сецка :)

Намести се` на low.. баш и нема да ти прави голема разлика. Инаку имаш дупло повеќе рам и појака графичка од мојата, така да не би требало да ти сецка :)
Тоа беше првото нешто што го направив друже, и пак сецка ужасно! Катастрофа.
До ебаниов 1.8гигахерцен процесор да не е? :)

Уствари, некои 8 дена го немам рестартирано компјутеров... Сеа ќе проверам да не е до тоа :-)

ја симнав играта пред 1 недела, и ја забораив у даунлоуд фолдерот!
еве сега ја укључив(torrent од dopeman) и сум до 4ти тест чејмбер. би сакал да продолжам, ама нема кој друг да оди на факс за мене утре. од утре попладне ја маам до крај! ЕПТЕН Е ДОБРА!

@acid, конфигурацијата ти е океј за играње. нешто не е во ред со играта најверојатно. симни ја пак од dopeman -))
edit. иначе dopeman и vitality се најбоље за игри, симнувајте торенти од нив. до сега имам преку 10 симнато од [dopeman] и се ТОП! без никакви проблеми. зипувани се во .7z формат и ќе ви треба таков анзипер, гага е, лесно се наоѓа, само пишете .7zip на гугле -) се што треба да направите е анзип и ПЛЕЈ! нема кракови, пачови, срања... инстант плеј се пакувањата!

Играта е супер, ѕверски добра, со одлична приказна енд стаф.. ама затоа што е само додаток на HL е ептен кратка (=

ми остана уште последното... срање еј. ТРЕБАЛЕ ПОДОЛГА ДА ЈА НАПРАВАТ!
иначе играва рулз.

ми остана уште последното... срање еј. ТРЕБАЛЕ ПОДОЛГА ДА ЈА НАПРАВАТ!
иначе играва рулз.

Ако до сега ја немаш веќе свртено, играта не завршува со 18/19 chamber.. тогаш почнува она интересното :)

Ако до сега ја немаш веќе свртено, играта не завршува со 18/19 chamber.. тогаш почнува она интересното :)
сеа сум на крајот на 18ка. има уште 19(бар така пишува), а на стартното мени имам две бонус стази -)) и кај тебе е тоа така?

овде заглавив. овер/ќиселино, помагајте -))
нерви откинав -))
ИГРАВА Е ЛУДИЛО:
escape000000pz4.jpg

escape000002at7.jpg

ви текиња шо треба да се праи? веќе очиве не ми догледуваат, па малце помош не е на одмет -))

едит. поминав -)) идам даље

:) ebago so muabeti vrtite :)

on topik:@kenguri ili powerdrive :) kakva e prikaznata?

Се будиш во ќелија, не знаеш ни кој(а) си, ни што си, ни кај си, а роботски глас одбројува до 0.. излегуваш, гласот те следи насекаде (и те води низ цела игра), и после некое време дознаваш дека си test subject кој треба да помине низ 19 тест полигони користејќи алатка/оружје (portal gun). Секое ниво е потешко од претходното, бла бла.. вака набрзина што нашкрабав и не звучи интересно, ама треба да се игра.

После 19тото "ниво", како што веќе реков, доаѓа интересното (читај: избор - Кенгур, овој дел е за тебе :)). Кога ќе се најдеш на платформата која оди накај огнот, сејв д фрикинг гејм, за да ги видиш двата можни краеви. Првиот е - остани на платформата за да "ја добиеш тортата" која ти беше ветувана од почетокот на играта :)

Вториот (spoiler warning, не го гледајте цело, само првите 2 минути):
[media]http://www.youtube.com/watch?v=jWdkMNKbRdg[/media]Добредојде во интересниот дел од играта :)

GLaDOS напиша:
I'm not even angry
Even though you broke my heart
And killed me
And tore me to pieces
And threw every piece into a fire
As they burned it hurt because
I was so happy for you!
Now these points of data
Make a beautiful line
And we're out of beta
We're releasing on time
So I'm GLaD I got burned
Think of all the things we learned
For the people who are
STILL ALIVE

Стигај до крајот што побрзо, нема спиење.. :pos:

овер, јас кај огнот киднав -)
пошо мислев дека одма се гине и нема нишо после тоа, туку само лоад и пак од ново. стаив портал еден лево во зидот и еден горе кај "балконот" напред-горе што беше. и од таму почнува "бегањето".
сега само што ја утепав "кралицата" и така -))

па јас прилично брзо ја свртев играва , некаде за 1-2 дена или 5-6 часа гемплеј (да напоменам дека 2 мозока беа користени (мојот и на брат ми :):) ) ) ... иначе кенгур фала за играва :salut:

ПС : од адвенсд чемберс поминав четири :)

Играва е многу добра, само што поинтересно е да си играш со порталите, онака, безцелно да се фрлаш, да рипаш, да праиш глупости одколку да ја играш играта пошо е ПРЕЛЕСНА!!! Ја свртев за саат и пол... Али 100% ќе искачаат нови стази за играва, некој ќе му текне, ќе седне и ќе напраи некои ПОИНТЕРЕСНИ стази за кои треба појше ЛОГИКА!

Од целава игра, само крајот вреди да се игра, пошо незнаеш кај идеш и шо те очекува, има малку мистерија, тоа е добро...

Deneska ja zavrsiv igrava komplet, so se advance stazite. Zakon e igrata, pogotovo advanced nivoata. Ke ja igram pak definitivno, ima mnogu moznosti moes samo da si eksperimentiras so okolinata onaka i da se zabavljas. Igrava e total fun, izobiluva so humor, ali definitivno krajot bese onaka shlag na tortata. Se zgaziv od smeenje, toa mora da e najdobriot kraj (credits) za edna igra na site vreminja :pos2::pos2:
VALVE se nenadminlivi, a so orange box-ot se nadminaa i samite :ojea:

LoL igrata e super i mnogu sakam da ja igram.NO Ja kupiv i ne e celosno snimena....Pa taka da sega ja simnuvam od net.BTW. i love GLaDOS.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom