Порнич со учителка од Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата Македонец
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Седи бе...ДиЏеј кој е бе овај!? :icon_lol::coffee:
со дејви се дружи порано играа фудбал во кире гаврилоски, висок, широк ретка коса брадиче носи, спортски тип е :) барса дрес носи :)
муабетов ко на клипов :D
како бе не го знаеш чеде бе :pos:

со дејви се дружи порано играа фудбал во кире гаврилоски, висок, широк ретка коса брадиче носи, спортски тип е :) барса дрес носи :)
муабетов ко на клипов :D
како бе не го знаеш чеде бе :pos:
За овај што искоментира зборував, демек чаршиски муабети прајме се заебавав..како не го знам чеде бе и тој другарму хахаха. Чеде седи во к3в Точила :)

Тешки будали и едниот и другиот.

Затоа постоат вакви како Пискуло за и грдите да бидат задоволени. :icon_lol:

losho vreme dojde, sekoj tret oral sekoj 4vrti anal zavrshuva na Facebook.
Dobro be da mu ebem mater,zarem se izgubi sekakakvo oset za privatnost, devojchinja od 17 do 24/5 vrie po internetov od takvi beti od vamu, trpana od tamu girl from Vinica, pa sega pochnaa i selata da gi imenuvaat.
Aj toa shto se perdashat se perdashat,moderni vreminja,potreba hormoni promiskuitet. Ama toa shto bez perde i sram be posle gi gledash se rashetale,paradiraat niz grad. Od 150/60 prijateli na FB preku nok dosrignuvaat brojki od po 2000/3000 fends. i se pravat na tosho ko nishto da nebilo,e toa ne mozam da go svaram.Reklama li si pravat devojchinjava ili se pravat ulavi ne mi e jasno.
Pa da go ebam daj site da uklucime site vebcam u spalni po koli, i live neka ide prenos ,zashto se ama bash se shto beshe ne normalno sega stana normalno.
Navistina socjolozite treba po seriozno da si ja svatat rabotata.

ајде и кај мене на пп линк.

Абе не е оваа таа, оваа е Бети во Депротиво што работи...

Taja e, квалитетно пиче :drk:
Кај пуштивте линк, сега ај уште ова...ај уште ова и ќе ми се еби вечерта...

Иначе шо филм е во позадина?:coffee:

ајде и за мене линк ако може:cool:

де бре никој ли нема да ми даде линк од учителкана, мн ме палат учителки

Taja e, квалитетно пиче :drk:
Кај пуштивте линк, сега ај уште ова...ај уште ова и ќе ми се еби вечерта...

Иначе шо филм е во позадина?:coffee:

Квалитетно пиче,ама малер ми е,кога и да уплатам кај незе ливче секогаш губам :вонзем:

Квалитетно пиче,ама малер ми е,кога и да уплатам кај незе ливче секогаш губам :вонзем:

Е губиш, зато вработуаат таму такви цицлести, слатки, миризливи уффффф...за да ве збунат кизнај шо утакмици пушувате :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom