Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Колку и да погреши ти, колку и да беше се грешно, сепак не сум коњ без осет, кога те видов со кого си и со кого се дружиш.... сфатив дека имав право кога слушав муабети.
Твоите очи, твојот пропаднат изглед, до кога ли со дрога?

Не си го уништувај животот, од страна сите гледаат.
Мислеше дека мене ми е битно со кого си била и дека мене криво ќе ми биде?
Не, ни во никој случај не ми беше криво, туку те жалев што си се уништила.

Беше лепа као Бог
али отишла до мог,
од пича и од дроге,
све је лепо имала
ал сад је ружнија
и од баба роге.

цркни,пукни,уби се.. шо сакаш прај очи веќе несакам да ти видам:baeh:

еееј ми го згрози живото бре,толку те сакав а ти немаш ни малку почит...сакав и ти да постигнаш нешто у живот ама саа можаш да си га изживееш таа фантазија:helou:
it must have been love,but it's over now
и уште нешто тава шо го говораш е изговор можаше да ме задржаш ама не на таков начин таваа тее акл за друг пат и мило мее шо свати дек ме изгуби

zasto e dosta daleku od makedonijava imam respekt inaku hahaahhaha...ke go ubiev ....hahaha sala na stana : Dete bese sepak , a jas premnogu seriozno si ja svativ rabotata, ubavo mi bese so tebe no sepak na kraj bolese do srce kako nikogas drugpat , za pamet mi e na mene i fala ti sto se pojavi sega a ne nekogas pokasno:> imaj ubav zivot ama nikogas nema da bides vistinski zaljuben zatoa sto toa sto go baras za tebe e nedostizno i mnogu komplicirano...pozz milicko hahaha i PS....NEMOJ VEKE NIKOJ DA LAZES TAKA SELJAKU!!!!

I po stotti pat jas te otkacivam tebe i po stotti pat ti pak se lepis do mene!!!!!!!!!!!!!!!! ostavime veke da si ziveam na rat me povredi nema nikogas da ti go zaboravam toa sega mi se gadis

Толку од нас, што било поминало (и што ќе биде ќе помине:pos2::pos2: - ова не го кажувам), слободна си бидејќи мене веќе ми здосади и затоа се ослободувам од тебе тоест ти раскинувам. Ако не сфати некој дел слободно кажи ќе ти го повторам повторно, ама се надевам дека бев кристално јасен. КРАЈ!!!

Ви благодарам најмногу на сите бивши, вие го создадовте во мене она што се нарекува правилно расудување, ме направивте среќна , тажна , ме дигнавте високо и ме спуштивте најниско.
Тогаш не знаев и не бев свесна зошто се случува така како што се случуваше, но сега знам ... се беше и е за моја добробит...
Сите ве сакав на некој начин и сите имавте место во мојот живот .. но јас продолжив по патот по кој што сите вие најретко одевте... Патот на мојата вистинска среќа.

Само заради тебе го почитувам зборот ,,курва". Би барала концесија за да законски се усвои за припадници на машкиот пол, за да бидеш достоинствено именуван.

имам да порачам секако да си ја најде вистинската љубов како што си ја најдов јас (мислам дека е таа):tapp:

се надевам дека следниот шо ќе го избере ќе ја сака како шо јас ја сакав

daj boze nikogas da ne me zaboravi i cel zivot da pati za mene

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom