Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
не ми се верува шо си станал..можда уствари и увек си бил таков..штета..разочара ме ептен. ц.ц..ц..ејј бре кретен,лажго..јао некој да ми е викал дека така ќе мислам за тебе,ќе сум паднала на г'з од смеење.

Аххххх, што ми направи. Ке ти го направам твојот живот вистински пекол.
Уште да ми го мавнеше ножот фалеше.

Она ке откачуе ваков шизик како мене, а и никогаш не сум ја терал да носи ролка. Ахххх скапо ке плати. :nenene:

Не ја знам, но сигурно има одлична причина зошто си бивша и не си дел од иднината.

ах го чекам денот кога ке го бакне дното :D али да бидам у близина да го видам тоа и гласно да се смеам . и срц ти посакувам никогаш да не станеш од тоа дно :D

Извини. Не мислев дека ќе се осеќаш толку лошо... Уствари појма немав колку ме сакаш...

Абе ќелав... Три години поминаа и уште не ти израсна коса? Епа да, знам дека нашето раскинување имаше импакт на косопад за тебе... Си раскинал пак, слушам? Мислиш дека е до мене? Сеуште? Дали си уште по бродови, возови, авиони? Дали и некој друг посака да плукне на твојот војаџерски нарав? За разлика од тебе, јас сум сеуште во автобус. Не барај ме! Не зборувам со непознати.

Можеш комотно да ми се тргнеш од пато и да ме оставеш да живеам, знам на шо сум и знам шо сакам...а тебе веке НИКОГАШ.

Look who is alone now ,is not me,is not me
Цркни Среќна сум !!!! :helou:

Зашо ми звонеш? Зашо ме навракаш на нешто шо ме убива, на гадни спомени шо некам никогаш да ги доживеам пак? Сега само тоа знам може да се питам... и да седам ,да трпам, да излезе сето тоа шо некогаш е било...

Како ли ја отворија темава баш сеа коа сакав да пишам нешто...хмммм
Многу те сонувам во последно време, најверојатно затоа што ми се случуваат промени во животот и како и секогаш ти си се уште личноста на која во соништата и раскажувам се и ја прашувам дали ок сум постапила...:uvo:

Се надевам си ок и може и некогаш да се видиме ( случајно или намерно)...:toe:

Поззззззззззззз:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom