Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Не оти имам нешто да ти кажам, ама еве кога темава е на прва страна... Можам да ти кажам фала на инспирацијата што ми ја даде да напишам една песна посветена на тебе, бидејќи преку неа запознав една супер личност овде од форумот. So, thanks. :)

I will never be your stepping stone.. Take it all or leave me alone..
.. Иако си идиот уште те сакам..*:kesa:

*Ќе ме убие gladius..:smir:

Дента кога се чувствував најпонижена беше до мене и за веднаш заборавив на се што ми се случи предходно, така те запознав... Се однесуваше баш како што сакав, беше каваљер... Ја отвори вратата кога влегував во колата, го потргна столчето кога седнував... Точно оние ситници кои ми беа најбитни ги правеше... Најголемото чудо беше што иако првпат разговаравме сепак имавме премногу заеднички работи, интересни работи кои не поврзаа. Обожаваш иста музика, иста пијачка, исто јадење, дури и истата книга ни е омилена... Или барем така мислев... Секогаш кога ќе бевме заедно правевме се на што некогаш сум помислила а што ми било и помалку срам да го правам... Постојат ли и други луѓе кои може да сакаат толку заеднички работи и кои толку добро изгледаат кога стојат еден до друг а сепак не се посакале на вистина?
Ме изненади со вечерата и свеќите... А верував дека не си романтична душа... Почнавме помалку чудна врска... Сакавме да правиме се еден за друг, но не се сакавме... Совршен пар... Кога и да не спомне некој сите не опишуваат така... Ни сама не можам да сватам како е нормално некој што толку многу се привлекува психички и физички неможат да достигнат до барем трошка љубов... Се надевам дека некогаш ќе имам прилика да ти го кажам ова и сепак да бидеме нешто што многу повеќе ќе ни одговара, другари... И уште нешто... Нежен си и романтичен и највљубен на светот! Иако сите се против тебе јас верувам дека имаш добра душа, но си премногу повреден па затоа се обидуваш да покажеш колку не ти е гајле за другите..
алал да ти е
неможам веќе репутација да давам ама ќе ти дадам утре

онтопик
поминав прекрасни времиња со тебе
те сакам ама не како некогаш, ти си супер другарка, јас секогаш ќе бидам тука за тебе, во секое време
(добив одговор: „и јас за тебе“, хепи енд на некој начин:smir:)

Беше слатко додека траеше..иако сметам дека имаше поубави начини да се заврши тоа нешто во кое многу несвесно влеговме не размислувајќи за ништо а посебно не за последиците..Ама на човек кога му е убаво воопшто не размислува,а уште помалце разумно..така да едноставо се препуштивме..а што се случи понатаму и како сето тоа заврши никогаш нема да ми стане јасно.
Во секој случај имај убав живот ако никогаш повеќе не се видиме иако никогаш не знаеш што те чека..т.е. што би не чекало

Се беше супер, само немој да се враќаш назад одкога ќе сфатиш дека сум вредел.

Јас сум и без Вас среќен.

Е озбилно бе, остај ме и терај работа. Едно здраво ништо не ти мењава и ако не сакам да те поздравам , нема. Мој проблем.
И не знам што очекуеш после сВе ..? Уствари не, ти не си ни свесен за ништо, за тебе ова е све нормално, зашто нели ти не си тип што паѓа у депресија.. Лол бе.. :pos:

И ако ништо друго од почит спрема женска ти нема да се поздравуеш со мене, затоа што неа не би и било убоо у такви моменти.. Ама што знаеш ти за почит...

Ајт.

neznam dali uste te sakam................

mnogu mi e zal so taka ti napravih...........sorry

znaes deka si mi prv 1 i sekojpat ke te pamtam:pipi:

Се надевам сите ќе бидете еден ден среќни како што сум денес јас. Нема вистинска, а и да сепак таа постои - не ќе да сум таа јас:) Се надевам дека еден ден ќе имате сила бар да бидеме пријатели.

I koga ke me molis da ti prostam ke ti kazam da odes da se e... u 300 pm.Ti nemas ni srce ni dusa,nemas nikakvi custva,za tebe vo mojot zivot mesto poveke nema.Ona sto ne me ubi barem me napravi posilna,posilna da te mrazam i da sakam da bides najpovredenata licnost ti ja posakuvam seta nesreka na svetot!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom